Feilsøke MUZU.TV på Xbox Live

Har du spørsmål om MUZU.TV?

Hvis du har spørsmål om MUZU.TV, kan du gå til www.muzu.tv/. Hvis du trenger mer hjelp, kan du kontakte support@muzu.tv.

MUZU.TV-feilmeldinger

Hvis du får en av følgende feilmeldinger når du installerer eller kjører MUZU.TV-applikasjonen:

• Sorry, the MUZU.TV server isn’t available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to xbox.com/status.
  • The MUZU.TV Server is not available at this time.
  • Sorry, the MUZU.TV server isn’t available right now. For more information, go to xbox.com/status.

Du bør da:

• Vente cirka ett minutt. Deretter kan du prøve å installere eller kjøre programmet på nytt.
  • Kontroller statusen for MUZU.TV-tjenesten på http://www.xbox.com/status.

MUZU.TV-appen svarer ikke

Slett MUZU.TV-appen og last den ned på nytt.

1. Gå til Settings og deretter System på Xbox-dashbordet.
  2. Velg Storage.
  3. Velg den primære lagringsenheten (sannsynligvis Xbox 360-harddisken).
  4. Velg Games and Apps.
  5. Finn og velg alle elementer som refererer til MUZU.TV.
  6. Velg Delete.
  7. Gå tilbake til Xbox-dashbordet.
  8. Gå til Browse Apps, og velg deretter MUZU.TV.
  9. Velg Confirm Download for å laste ned og installere appen.