Konfigurere MUZU.TV-appen

Spille av musikk og videoer direkte

Du trenger følgende for å se på MUZU.TV på konsollen:

• Et gullmedlemskap på Xbox Live.
  • Minst 75 MB ledig lagringsplass.

Laste ned MUZU.TV-appen

1. Logg på konsollen med gamertagen for Xbox Live (gullmedlemskap på Xbox Live kreves).
  2. Gå til Apps og velg deretter Browse Apps.
  3. Finn MUZU.TV
  4. Velg MUZU.TV for å laste ned og installere appen.
  5. MUZU.TV-appen starter automatisk når du har lastet den ned, og du kan nå bla gjennom katalogen og se på musikkvideoer.

Hvis du vil starte MUZU.TV senere, går du til Apps og velger MUZU.TV.

Se på MUZU.TV-appen

Slik ser du på MUZU.TV:

1. Logg på med gamertagen for Xbox Live.
  2. Gå til Video-senteret og velg MUZU.TV.
  3. I dette senteret kan du:
    1. Se på en av de anbefalte videoene som vises midt i senteret
    2. Gå til søk, populære videoer, spillelister eller bla gjennom for å filtrere innhold etter ønsket kategori
  4. Velg noe du vil se på, og velg Play.

Bruke familieinnstillinger for å styre tilgang til innhold

Hvis du bruker familieinnstillingene til å kontrollere hva som kan ses via Xbox Live på konsollen, følger MUZU.TV-appen disse innstillingene. Hvis du for eksempel forbyr at "voksent innhold" kan ses på konsollen, vises slikt innhold i MUZU.TV-appen med et låst-ikon. Hvis du vil spille av et låst element, må en voksen angi passkoden for familieinnstillingene.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du begrenser Xbox Live-innhold med familieinnstillinger, kan du se Foreldrekontroll på Xbox 360-konsollen.