Konfigurere og bruke SmartGlass på Xbox 360

Oversikt

Med SmartGlass-appen kan Xbox 360-konsollen din og enheter som en smarttelefon, fungere sammen på mange måter.

Obs!  Xbox 360 må være slått på og koblet til SmartGlass-enheten for å bruke SmartGlass-appen.

Enhetskrav for SmartGlass

Du trenger følgende for å bruke SmartGlass-appen på konsollen eller en annen enhet:

• En Xbox Live-profil
  • Den nyeste programvareoppdateringen for din Xbox 360
  • SmartGlass-appen som kjører på en SmartGlass-kompatibel enhet:
    • SmartGlass for Windows 8
    • Xbox Companion for Windows Phone
    • SmartGlass for iOS
    • SmartGlass for Android.
Tilkoblingskrav for SmartGlass

SmartGlass-appen bruker en kobling mellom Xbox 360 og en enhet som kjører SmartGlass-appen. Både konsollen og den tilkoblede enheten må være slått på og logget på Xbox Live. Du kan koble deg til ved å bruke:

• et lokalt nettverk eller hjemmenettverk (anbefalt)
  • Internett
  • et 3G- eller 4G-mobilnettverk.

SmartGlass-appen leverer best ytelse over en rask og pålitelig tilkobling.

Konfigurere SmartGlass på Xbox 360

Slik konfigurerer du SmartGlass-appen på konsollen:

1. Fra startsiden for Xbox velger du Settings og deretter System.
  2. Velg Console Settings.
  1. Velg Connected Devices.
  1. Under Xbox SmartGlass Apps velger du On.

Konfigurere SmartGlass-enheten til å koble seg til konsollen

Sørg for at du er logget på SmartGlass-appen med Microsoft-kontoen din når du kobler SmartGlass-appen til Xbox 360-konsollen. Sørg i tillegg for at Microsoft-kontoen er den som er knyttet til gamertagen for Xbox Live. Hvis du ikke vet hvilken Microsoft-konto som er knyttet til Xbox Live-kontoen din, kan du se Administrere Microsoft-kontoen.