Hjelp for Netflix-appen på Xbox 360

Oversikt

Denne artikkelen beskriver hvordan du løser problemer med Netflix-appen på Xbox 360.

Løsninger

Tilkoblingsproblemer med Xbox LIVE

Hvis Netflix-appen ikke fungerer som den skal på konsollen, kan det hende at du har et tilkoblingsproblem. Se Feilsøke Xbox 360-tilkobling til Xbox Live

Lyd-/bildeproblemer for Xbox 360

Hvis Xbox 360-konsollen ikke gir god lyd- eller bildekvalitet, kan du se Lyd- og bildeproblemer for Xbox 360.

Koble Netflix fra Xbox Live-kontoen

Hvis du skal bruke Netflix-appen på Xbox-konsollen, må Xbox Live-gamertagen være knyttet til en Netflix-konto. Hvis du vil koble gamertagen fra den gjeldende Netflix-kontoen, slik at du kan logge på under en annen konto, følger du instruksjonene på support.netflix.com/en/node/181.

Hvis du vil koble alle gamertagene fra Netflix-kontoen, kan du også se support.netflix.com/en/node/18 hvis du vil ha hjelp.

1. Trykk BACK-knappen på håndkontrolleren (den lille knappen ved siden av guideknappen) på startsiden i Netflix-appen.
  2. Velg tannhjulikonet på skjermen som vises.
picture
  1. Velg Logg ut i nedre venstre hjørne på neste skjerm.
picture

Netflix-feilmeldinger

Hvis du ser "Title Temporarily Unavailable" eller noen andre feilmeldinger eller -koder når du bruker Netflix-appen på Xbox-konsollen, bør du gå til Netflix Support for å finne de nyeste feilsøkingstrinn og -løsninger.

Netflix-videoer vises ikke skikkelig

Hvis Netflix-videoer ikke vises skikkelig på konsollen, gjør du følgende:

Netflix svarer ikke

Hvis Netflix-appen ikke svarer, sletter du den og installerer den på nytt. Slik gjør du det:

1. Gå til Settings fra Xbox-dashbordet, og velg deretter System.
  2. Velg Storage.
  3. Velg den primære lagringsenheten.
  4. Velg Games and Apps.
  5. Finn og velg alle elementer som refererer til Netflix.
  6. Velg Delete.
  7. Gå til Apps fra Xbox-dashbordet, og velg deretter Browse Apps eller Search Apps.
  8. Bla gjennom eller søk etter Netflix.
  9. Velg Bekreft nedlasting for å laste ned og installere appen.

Bedt om å registrerer konsollen

Når du prøver å spille av Netflix-innhold på Xbox 360-konsollen, blir du kanskje bedt om å registrere konsollen. Dette kan skje hver gang du prøver å spille av Netflix-innhold. Dette skjer hvis Netflix-legitimasjonen som er lagret på Xbox 360-konsollen, er skadet eller hvis det er et problem med Netflix-kontoen.

Reparere Netflix-legitimasjon som er skadet, på Xbox 360-konsollen

1. Gå til Settings på Xbox 360-dashbordet, og velg deretter System.
  2. Velg Storage.
  3. Velg lagringsenheten.
  4. Velg Games and Apps.
  5. Finn og merk av Netflix.
  6. Trykk Y for å gå til Game Options, og velg deretter Delete.
  7. Avslutt Xbox 360-dashbordet.
  8. Gå til Apps og velg deretter Browse Apps.
  9. Velg Netflix og kjør installasjonsprosessen.

Feilsøke et problem med Netflix-konto

Hvis trinnene ovenfor ikke løste problemet, kan det være et problem med Netflix-kontoen. Hvis du vil finne ut hvordan du løser problemer med Netflix-kontoen, kan du gå til netflix.com/help