Feilsøke Netflix på Xbox 360

Løsninger for problemer med å vise Netflix på Xbox Live

Koble Netflix fra Xbox Live-kontoen

Hvis du skal bruke Netflix-appen på Xbox-konsollen, må Xbox Live-gamertagen være knyttet til en Netflix-konto. Hvis du vil koble gamertagen fra sin gjeldende Netflix-konto slik at du kan logge på under en annen konto, følger du instruksjonene på Netflix Support.

Hvis du vil koble alle gamertagene fra Netflix-kontoen, bør du også gå til Netflix Support for hjelp.

Netflix-feilmeldinger

Hvis du ser "Title Temporarily Unavailable" eller noen andre feilmeldinger eller -koder når du bruker Netflix-appen på Xbox-konsollen, bør du gå til Netflix Support for å finne de nyeste feilsøkingstrinn og -løsninger.

Netflix-videoer vises ikke skikkelig

Hvis Netflix-videoer ikke vises skikkelig på konsollen, gjør du følgende:

Netflix svarer ikke

Hvis Netflix-appen ikke svarer, sletter du den og installerer den på nytt. Slik gjør du det:

1. Fra Xbox Dashboard går du til Settings og velger deretter System.
  2. Velg Storage.
  3. Velg den primære lagringsenheten (sannsynligvis harddisken).
  4. Velg Games and Apps.
  5. Finn og velg alle elementer som refererer til Netflix.
  6. Velg Delete.
  7. Gå tilbake til Xbox-dashbordet.
  8. Gå til Apps og velg deretter Browse Apps.
  9. Bla gjennom eller søk etter Netflix.
  10. Velg Netflix for å laste ned appen.

Bedt om å registrerer konsollen

Når du prøver å spille av Netflix-innhold på Xbox 360-konsollen, blir du kanskje bedt om å registrere konsollen. Dette kan skje hver gang du prøver å spille av Netflix-innhold. Dette skjer hvis Netflix-legitimasjonen som er lagret på Xbox 360-konsollen, er skadet eller hvis det er et problem med Netflix-kontoen.

Reparere Netflix-legitimasjon som er skadet, på Xbox 360-konsollen

1. Gå til Settings på Xbox 360-dashbordet, og velg deretter System.
  2. Velg Storage.
  3. Velg lagringsenheten.
  4. Velg Games and Apps.
  5. Finn og merk av Netflix.
  6. Trykk Y for å gå til Game Options, og velg deretter Delete.
  7. Avslutt Xbox 360-dashbordet.
  8. Gå til Apps og velg deretter Browse Apps.
  9. Velg Netflix og kjør installasjonsprosessen.

Feilsøke et problem med Netflix-konto

Hvis trinnene ovenfor ikke løste problemet, kan det være et problem med Netflix-kontoen. Hvis du vil finne ut hvordan du løser problemer med Netflix-kontoen, gå til brukerstøtte for Netflix