Installere og bruke Netflix-appen på Xbox 360

På denne siden

Appkrav

Du trenger følgende for å bruke Netflix-appen:

• Du må være logget på en Xbox Live-konto.
  • Du må ha et Netflix-medlemskap med ubegrenset strømming. Du kan bruke din eksisterende konto eller registrere deg for en konto på konsollen din.
  • Minst 75 MB ledig lagringsplass.
  • Internett-tilgang med høy hastighet.

Laste ned Netflix-appen

1. Logg på konsollen med gamertagen for Xbox Live.
  2. Gå til apps, og velg deretter Browse Apps eller Search Apps.
  3. Bla gjennom eller søk etter Netflix-appen.
  4. Velg Netflix, og velg deretter Download.
  5. Velg Confirm Purchase for å laste ned og installere appen.

Hvis du vil starte Netflix-appen senere, går du til apps, My Apps og deretter Netflix.

Logge på Netflix

Gå til apps, My Apps og deretter Netflix.

1. Gjør ett av følgende:
    • Hvis du allerede er medlem av Netflix, velger du Logg inn.
    • Hvis du ikke er medlem av Netflix, kan du følge instruksjonene for å opprette en Netflix-konto og starte en gratis prøveperiode.
picture
  1. Logg på med Netflix-påloggingsinformasjonen din (e-post og passord). Hvis du ikke vet Netflix-påloggingsinformasjonen, åpner du en nettleser på PC-en eller enheten, går til signup.netflix.com/loginhelp og følger instruksjonene.

Nå kan du strømme Netflix til Xbox 360-konsollen.

Når du vil starte Netflix-appen senere, går du til apps, My Apps og deretter Netflix.

Obs!  Ikke alle Netflix-kontoer inkluderer ubegrenset strømming. Du finner mer informasjon om Netflix-kontoen din på Min konto og i BrukerstøtteNetflix.com.

Se på Netflix

1. Logg på med Xbox Live-gamertagen.
  2. Gå til apps, My Apps og deretter Netflix.
  3. Bla eller søk i Netflix-biblioteket eller listen din.

Obs!  Du kan lage profiler for hvert familiemedlem på films.netflix.com/YourAccount. Når du har laget flere profiler, blir du bedt om å velge hvem som skal se, hver gang du logger på Netflix på Xbox 360. Dermed får hver bruker en tilpasset opplevelse.

picture
  1. Velg elementet du vil se på, og velg Spill av.
picture

Du kan også legge til og fjerne elementer fra listen din i Netflix. Slik gjør du det:

Slik legger du til et element i Netflix-køen:

1. Gå til apps, My Apps og deretter Netflix.
  2. Velg et element som du vil se.
  3. Velg Legg til i Min liste.

Slik fjerner du et element fra listen din i Netflix:

1. Gå til Min liste.
  2. Velg elementet du vil fjerne.
  3. Velg Fjern fra Min liste.

Logge av eller oppheve tilknytningen til Netflix-kontoen fra Xbox 360-konsollen

1. Trykk Back-knappen på håndkontrolleren på startsiden i Netflix-appen. (Dette er den lille knappen til venstre for guideknappen.)
  2. Velg tannhjulikonet på skjermen som vises (se nedenfor).
picture
  1. Velg Logg ut i nedre venstre hjørne på neste skjerm.
picture

Få tilgang til "Kun for barn"-filmer og TV-programmer fra Netflix.

Med Netflix "Kun for barn"-funksjonen kan du og barna dine bruke Netflix-appen på Xbox-konsollen til å oppdage en rekke filmer og TV-programmer som passer for barn på 12 år og yngre. Du kan utforske barnevennlige titler etter sjanger (som Girl Power, Talking Animals og Superheroes) eller etter karakter (figurkanalen inneholder flere enn 100 populære figurer, som Svampebob Firkant, Dora utforskeren og Lokomotivet Thomas).

For å få tilgang til Netflix "Kun for barn" må du installere Netflix-appen på Xbox-konsollen, hvis du ikke allerede har gjort det.

Slik får du tilgang til Netflix Kun for barn

1. Logg på med Xbox Live-gamertagen.
  2. Gå til apps, My Apps og deretter Netflix.
  3. Velg ruten Netflix Kids på skjermen Velg din Netflix-opplevelse.
  4. Bla eller søk i biblioteket Netflix Kun for barn, eller velg favorittfiguren din.
  5. Velg elementet du vil se på, og velg Spill av.
picture

Spill av videoer basert på barnets favorittfigurer

Slik søker du etter videoinnhold for en bestemt figur:

1. Gå til Figurer i Netflix Kun for barn.
  2. Bla gjennom til du finner figuren som barnet ditt vil se på.
  3. Velg en figur ved å si navnet på figuren til Kinect eller trykke A på håndkontrolleren. Avspillingen av videoen starter umiddelbart. Du kan velge fra innholdsbiblioteket for figuren du har valgt, eller, hvis du har sett på denne figuren før, fortsetter videoen fra der du stanset den forrige gang.
picture

Hoppe over eller gå tilbake til skjermen Velg din Netflix-opplevelse

Skjermen Velg din Netflix-opplevelse vises som standard når du starter Netflix-appen. Netflix-appen slutter imidlertid automatisk å vise denne skjermen som standard etter at du har startet appen ni ganger på rad uten å gå til Kun for barn. Du går i stedet direkte til hovedskjermen i Netflix.

Hvis dette skjer og du vil gå tilbake til skjermen Velg din Netflix-opplevelse, bruker du B-knappen på håndkontrolleren til å avslutte appen fra søkevinduet. Dermed går du tilbake til skjermen Velg din Netflix-opplevelse. Hvis du velger Netflix Kids, vises skjermen Velg din Netflix-opplevelse på nytt neste gang du åpner Netflix-appen.

Bruke familieinnstillinger for å styre tilgang til innhold

Hvis du bruker familieinnstillingene til å kontrollere hvilke filmer og TV-programmer du kan se på via Xbox Live på konsollen, følger Netflix-appen disse innstillingene. Hvis du for eksempel forbyr at visse filmer eller TV-programmer med innhold som er upassende for yngre seere, kan ses på konsollen, er disse programmene merket med et begrenset video-ikon i Netflix-appen. En voksen må angi passordet for familieinnstillingene for at et begrenset element skal kunne spilles av.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du begrenser Xbox Live-innhold med familieinnstillingene, kan du se Angi foreldrekontroller for Xbox 360.