Installere og se på Netflix-appen på Xbox 360

Oversikt

Dette trenger du hvis du vil se på Netflix på Xbox 360-konsollen:

• å være logget på en Xbox Live-konto.
  • et Netflix-medlemskap med ubegrenset strømming. Du kan bruke din eksisterende konto eller registrere deg for en konto på konsollen din.
  • Minst 75 MB ledig lagringsplass.
  • Internett-tilgang med høy hastighet.

Løsninger

Laste ned Netflix-appen

1. Logg på konsollen med den Xbox LIVE-aktiverte gamertagen din.
  2. Gå til Apps, og velg deretter Browse Apps.
  3. Finn Netflix.
  4. Velg Netflix for å laste ned og installere appen. Når du har lastet den ned, starter den automatisk, og du kan bla gjennom og se detaljer om det tilgjengelige innholdet.

Hvis du vil starte Netflix-appen senere, går du til video, My Video Apps og deretter Netflix.

Logge på Netflix

Gå til tv & movies, My Video Apps og deretter Netflix.

1. Gå til apps fra startsiden for Xbox, og velg deretter Browse Apps.
  2. Bla gjennom eller søk etter Netflix.
  3. Velg Netflix for å laste ned appen. Netflix starter automatisk når appen er lastet ned.
  4. Gjør ett av følgende:
    • Hvis du allerede er medlem av Netflix, velger du Logg inn.
    • Hvis du ikke er medlem av Netflix, kan du følge instruksjonene for å konfigurere en Netflix-konto og starte en gratis prøveversjon.
picture
  1. Logg på med Netflix-påloggingsinformasjonen din (e-post og passord). Hvis du ikke vet Netflix-påloggingsinformasjonen, åpner du en nettleser på PCen, går til signup.netflix.com/loginhelp og følger instruksjonene.

Nå kan du strømme Netflix til Xbox 360-konsollen.

Når du vil starte Netflix-appen senere, går du til video, My Video Apps og velger deretter Netflix.

Obs!  Ikke alle Netflix-kontoer inkluderer ubegrenset strømming. Du finner mer informasjon om Netflix-kontoen din på Din konto og i BrukerstøtteNetflix.com.

Se på Netflix

1. Logg på med den Xbox Live-aktiverte gamertagen.
  2. Gå til video, velg My Video Apps, og velg deretter Netflix.
  3. Bla eller søk i Netflix-biblioteket eller listen din.

Obs!  Du kan lage profiler for hvert familiemedlem på movies.netflix.com/YourAccount. Når du har laget flere profiler, blir du bedt om å velge hvem som skal se, hver gang du logger på Netflix på Xbox 360. Dermed får hver bruker en tilpasset opplevelse.

picture
  1. Velg elementet du vil se på, og velg Spill av.
picture

Du kan også legge til og fjerne elementer fra listen din i Netflix. Slik gjør du det:

Slik legger du til et element i Min liste i Netflix:

1. Gå til video, velg My Video Apps, og velg deretter Netflix.
  2. Velg et element som du vil se.
  3. Velg Legg til i Min liste.

Slik fjerner du et element fra listen:

1. Gå til Min liste.
  2. Velg elementet du vil fjerne.
  3. Velg Fjern fra Min liste.

Logge av eller oppheve tilknytningen til Netflix-kontoen fra Xbox 360-konsollen

1. Trykk Back-knappen på håndkontrolleren på startsiden i Netflix-appen. (Dette er den lille knappen til venstre for Guide-knappen.)
  2. Velg tannhjulet på skjermen som vises (se nedenfor).
picture
  1. Velg Logg ut i nedre venstre hjørne på neste skjerm.
picture

Få tilgang til "Kun for barn"-filmer og TV-programmer fra Netflix.

Med Netflix "Kun for barn"-funksjonen kan du og barna dine bruke Netflix-appen på Xbox-konsollen til å oppdage en rekke filmer og TV-programmer som passer for barn på 12 år og yngre. Du kan utforske barnevennlige titler etter sjanger (som Girl Power, Talking Animals og Superheroes) eller etter karakter (figurkanalen inneholder mer enn 100 populære figurer, som Svampebob Firkant, Dora utforskeren og Lokomotivet Thomas).

For å få tilgang til Netflix "Kun for barn" må du installere Netflix-appen på Xbox-konsollen, hvis du ikke allerede har gjort det. Slik får du tilgang til Netflix Kun for barn

1. Logg på med den Xbox Live-aktiverte gamertagen.
  2. Gå til video, velg My Video Apps, og velg deretter Netflix.
  3. Velg ruten Netflix Kids på skjermen Velg din Netflix-opplevelse.
  4. Bla eller søk i biblioteket Netflix Kun for barn, eller velg favorittfiguren din.
  5. Velg elementet du vil se på, og velg Spill av.
picture

Spill av videoer basert på barnets favorittfigurer

Slik søker du etter videoinnhold for en bestemt figur:

1. Gå til Figurer i Netflix Kun for barn.
  2. Bla gjennom til du finner figuren som barnet ditt vil se på.
  3. Du velger en figur ved å si navnet på figuren til Kinect eller trykke A på håndkontrolleren. Avspillingen av videoen starter umiddelbart. Du kan velge fra biblioteket med innhold for figuren du har valgt, eller, hvis du har sett på denne figuren før, fortsetter videoen der du stanset den forrige gang.
picture

Hoppe over eller gå tilbake til skjermen Velg din Netflix-opplevelse

Skjermen Velg din Netflix-opplevelse vises som standard når du starter Netflix-appen. Netflix-appen slutter imidlertid automatisk å vise denne skjermen som standard etter at du har startet appen ni ganger på rad uten å gå til Kun for barn. Du går i stedet direkte til hovedskjermen i Netflix.

Hvis dette skjer og du vil gå tilbake til skjermen Velg din Netflix-opplevelse, bruker du B-knappen på håndkontrolleren til å avslutte appen fra søkevinduet. Dermed går du tilbake til skjermen Velg din Netflix-opplevelse. Hvis du velger Netflix Kids, vises skjermen Velg din Netflix-opplevelse på nytt neste gang du åpner Netflix-appen.

Bruke familieinnstillinger for å styre tilgang til innhold

Hvis du bruker familieinnstillingene til å kontrollere hvilke filmer og TV-programmer du kan se på via Xbox Live på konsollen, følger Netflix-appen disse innstillingene. Hvis du for eksempel forbyr at visse filmer eller TV-programmer med innhold som er upassende for yngre seere, kan ses på konsollen, er disse programmene merket med et begrenset video-ikon i Netflix-appen. Hvis du vil spille av et begrenset element, må en voksen angi passkoden for familieinnstillingene.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du begrenser tilgang til Xbox Live-innhold med familieinnstillingene, kan du se Konfigurere foreldrekontroll på Xbox 360 og Xbox Live.