Hjelp for Red Bull TV-appen på Xbox 360

Oversikt

Finn ut hvordan du feilsøker vanlige problemer med Red Bull TV-appen på Xbox 360.

Tilkoblingsproblemer med Xbox LIVE

Hvis du har problemer med å spille av videoer i Red Bull TV-appen, kan det hende at du har et tilkoblingsproblem. Se Feilsøke Xbox 360-tilkobling til Xbox Live

Lyd-/bildeproblemer for Xbox 360

Hvis Xbox 360-konsollen ikke gir god lyd- eller bildekvalitet, kan du se Lyd- og bildeproblemer for Xbox 360.

Red Bull TV-appen svarer ikke

Hvis Red Bull TV-appen ikke svarer, sletter du den og installerer den på nytt. Slik gjør du det:

1. Velg settings og deretter System på Xbox-dashbordet.
  2. Velg Storage.
  3. Velg den primære lagringsenheten (sannsynligvis Xbox 360-harddisken).
  4. Velg Games and Apps.
  5. Finn og velg alle elementer som refererer til "Red Bull TV".
  6. Velg Delete.
  7. Gå tilbake til Xbox-dashbordet.
  8. Gå til Browse Apps, og velg deretter Red Bull TV.
  9. Velg Download og deretter Confirm Purchase for å laste ned og installere appen.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.

Feilmeldinger

Du kan få en av følgende feilmeldinger når du prøver å bruke Red Bull TV-appen.

Programfeil

• Sorry, the Red Bull TV server isn't available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status.
  • The Application has encountered an unexpected error and will now exit.
  • Sorry, the Red Bull TV server isn't available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status
  • Red Bull TV Server unavailable.
  • A server or network error has occurred. Please try again later.
  • Det har oppstått en ukjent feil.
  • An internal error has occurred

Følg denne fremgangsmåten hvis du får en av disse feilmeldingene:

1. Gå til tjenestestatus for å sjekke om det er problemer med tjenesten.
  2. Hvis du stadig får feilmeldingen og det ikke er noen rapporterte problemer med tjenesten, bør du vente et minutt og starte appen på nytt.
  3. Hvis du fortsatt får feilmeldingen, sletter du Red Bull TV-appen og installerer den på nytt.
  4. Hvis problemet vedvarer, kan du prøve løsningen for Xbox 360-tilkobling.
  5. Hvis dette ikke løser problemet, bør du kontakte kundestøtten for Xbox.

Tilgjengelighetsfeil

• The video cannot be played at this time.
  • A missing data error has occurred
  • Sorry, the video you were interested in is no longer available.

Hvis du ser en av disse feilmeldingene:

1. Vent cirka et minutt og start appen på nytt.
  2. Hvis du fortsatt får feilmeldingen, velg et annet program å se på.

Obs!  Red Bull TV er ansvarlig for problemer med innholdet i appen. Hvis du vil rapportere en innholdsfeil, kan du kontakte Red Bull via e-post på support@at.redbullmediahouse.com.