Installere og bruke Red Bull TV-appen på Xbox 360

På denne siden

Appkrav

Du trenger følgende for å bruke Red Bull TV-appen:

• Å være logget på en Xbox Live-konto
  • Minst 130 MB ledig plass

Laste ned Red Bull TV-appen

1. Logg på konsollen med gamertagen for Xbox Live.
  2. Gå til apps, og velg deretter Browse Apps eller Search Apps.
  3. Bla gjennom eller søk etter Red Bull TV-appen.
  4. Velg Red Bull TV-appen, og velg deretter Download.
  5. Velg Confirm Purchase for å laste ned og installere appen.

Hvis du vil starte Red Bull TV-appen senere, går du til mine apper og velger Red Bull TV.

Se på Red Bull TV

1. Fra Hovedmeny-hubben kan du velge å se innhold fra Abonnementer eller Spilleliste, eller se innhold fra Historikk på nyt.

I Live-hubben kan du se kommende arrangementer.

Fra Sport-, Musikk- og Globale serier-hubbene kan du bla gjennom action/eventyr-serier og videoklipp.

1. Velg et program du vil se, og velg deretter Play.

Bruke familieinnstillinger for å styre tilgang til innhold

Hvis du bruker familieinnstillingene til å kontrollere innholdet som kan vises via Xbox Live på konsollen, følger Red Bull TV-appen disse innstillingene. Hvis du for eksempel bruker foreldrekontroller til å begrense tilgang til enkelte typer TV-programmer, merkes disse programmene med et ikon for begrenset video i Red Bull TV-appen. Hvis du vil spille av et begrenset element, må en voksen angi passordet for familieinnstillingene.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du begrenser tilgang til Xbox Live-innhold med familieinnstillingene, kan du se Konfigurere foreldrekontroll på Xbox 360 og Xbox Live.