Rapportere uriktig informasjon i Store

Vi opprettholder en høy kvalitetsstandard for Groove Music Store. Feil informasjon eller andre feil kan imidlertid oppstå av og til. Hvis du finner innhold i Groove Music Store som ikke ser eller høres riktig ut, kan du gå til Microsoft Community, søke etter «Musikk» og beskrive det du ser. Vi skal jobbe med å løse problemet.

Typer informasjon å rapportere

Her er noen av problemene vi kan løse:

• Skrivefeil i artistnavnet, albumnavnet eller sangtittelen
  • Feil album, video eller film
  • Lydfeil (for eksempel at sanger slutter for tidlig eller for sent eller at du får feil sang)
  • Feil rettigheter (for eksempel at du kan forhåndsvise, men ikke kjøpe medieinnhold, eller omvendt, eller du kan laste ned, men ikke spille av medier direkte, eller omvendt)
  • Feil utgivelsesdato
  • Problemer med filmanmeldelsen eller artistbiografien
  • Spor eller album som er tilordnet feil artist
  • Spor som mangler eller forvirrende sporoppføringer, som en sporrekkefølge på 1, 3, 2, 5, 4
  • Episode som mangler eller forvirrende episodeliste, som en episoderekkefølge på 1, 2, 6, 4, 5
  • Feil vurdering for foreldrekontroll

Slik sender du inn et foruminnlegg til Microsoft Community

Obs!  Hvis du vil legge inn et innlegg på Microsoft Community, må du ha en Microsoft-konto. Hvis du ikke har en, kan du opprette en ny konto.

1. Gå til Xbox Music-foraene på Microsoft Community.
  2. Velg søkefeltet øverst på siden, skriv inn nøkkelord som er relatert til problemet, i søkeboksen, og trykk deretter Enter. Det kan hende at noen allerede har bedt om en rettelse for den uriktige informasjonen.
  3. Hvis du ikke har funnet noen emner som er relatert til problemet, velger du Ask the community i øvre høyre hjørne på siden.
  4. Skriv inn teksten i Details-delen. Pass på at du tar med så mange spesifikke detaljer som mulig om den uriktige informasjonen.
Siden Ask a Question, der Subject-linjen og Details-delen vises
  1. Velg Music, Movies & TV under Category og Groove Music under Product i rullegardinboksene.
Rullegardinboksene Category og Product vises, der Music, Movies & TV og Groove Music er valgt.
  1. Velg Submit.