Konfigurere MSN with MSNBC.com-appen

Spille av videoer direkte på konsollen

Hvis du vil se på MSN with MSNBC.com på konsollen, trenger du følgende:

• å være logget på en Xbox Live-konto
  • minst 75 MB ledig lagringsplass

Laste ned MSN with MSNBC.com-appen

1. Logg på konsollen med gamertagen for Xbox Live.
  2. Gå til Apps og velg deretter Browse Apps.
  3. Finn MSN.
  4. Velg MSN for å laste ned og installere appen.
  5. MSN with MSNBC.com-appen starter automatisk når du har lastet den ned, og du kan nå bla gjennom katalogen og se på videoer.

Hvis du vil starte MSN senere, går du til Apps og velger MSN.

Se på MSN with MSNBC.com-appen

Slik ser du på MSN with MSNBC.com:

1. Logg på med Xbox Live-gamertagen.
  2. Gå til Video-senteret og velg MSN.
  3. I dette senteret kan du:
    1. Se på en av de anbefalte videoene som vises midt i senteret
    2. Gå til søk, populære videoer, eller bla gjennom for å filtrere innhold etter ønsket kategori
  4. Velg noe du vil se på, og velg Play.