Konfigurere og se på MSN with MSNBC.com-appen på Xbox 360

Oversikt

Denne siden beskriver hvordan du installerer og bruker MSN with MSNBC.com-appen på Xbox 360-konsollen.

På denne siden

Appkrav

Hvis du vil se på MSN with MSNBC.com på konsollen, trenger du følgende:

• å være logget på en Xbox Live-konto
  • ha minst 75 MB ledig lagringsplass

Laste ned MSN with MSNBC.com-appen

1. Logg på konsollen med gamertagen for Xbox Live.
  2. Gå til Apps, og velg Browse Apps eller Search Apps.
  3. Bla gjennom eller søk etter MSN.
  4. Velg MSN-appen, og velg deretter Download.
  5. Velg Confirm Purchase for å laste ned og installere appen.

Hvis du vil starte MSN senere, går du til apps, My Apps og deretter MSN.

Se på MSN with MSNBC.com-appen

Slik ser du på MSN with MSNBC.com:

1. Logg på med Xbox Live-gamertagen.
  2. Gå til Video-senteret og velg MSN.
  3. I dette senteret kan du:
    1. Se på en av de anbefalte videoene som vises midt i senteret
    2. Gå til søk, populære videoer, eller bla gjennom for å filtrere innhold etter ønsket kategori
  4. Velg noe du vil se på, og velg Play.

Bruke familieinnstillinger for å styre tilgang til innhold

Hvis du bruker familieinnstillingene til å kontrollere hvilke filmer og TV-programmer som kan ses via Xbox Live på konsollen, følger MSN with MSNBC.com-appen disse innstillingene. Hvis du for eksempel forbyr visning av videoer med en bestemt klassifisering, blir disse videoene merket med et begrenset-ikon i MSN with MSNBC.com-appen. Hvis du vil spille av et begrenset element, må en voksen angi passordet for familieinnstillingene.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du begrenser tilgang til Xbox Live-innhold med familieinnstillingene, kan du se Konfigurere foreldrekontroll på Xbox 360 og Xbox Live.