Feilsøke SmartGlass- og Min Xbox Live-apper på en Android-enhet

Oversikt

Xbox SmartGlass ligner på Min Xbox Live, men appen inneholder nye funksjoner du kan bruke med Xbox 360-konsollen.

Xbox SmartGlass kan bare brukes på enheter som kjører Android 4.x. Hvis du kjører Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) eller nyere på enheten, kan du bruke de nye funksjonene for konsollen ved å bruke Xbox SmartGlass i stedet for Min Xbox Live.

Feil

Du kan oppleve følgende feilmeldinger eller problemer når du bruker SmartGlass eller Min Xbox Live.

“Sorry, you'll need to browse to Xbox.com for great Xbox Live experiences. This app won't work well enough on this device.” (Beklager, du må gå til Xbox.com for å finne det du leter etter. Denne appen vil ikke fungere skikkelig på denne enheten.)

Denne feilmeldingen angir at Android-telefonen ikke kan bruke appen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se appkravene på følgende sted:

Du får en feilmelding når du prøver å logge på Xbox Live-kontoen på Android

Hvis du har problemer med å logge på Xbox SmartGlass:

Du kan ikke koble til Xbox 360-konsollen

• Hvis du ikke kan koble til Xbox 360-konsollen ved hjelp av SmartGlass, kontroller du først at Xbox SmartGlass-apper har verdien On i konsollinnstillingene. Slik gjør du det:
    1. Gå til Settings fra startsiden for Xbox.
    2. Velg System og deretter Console Settings.
    3. Velg Connected Devices.
    4. Kontroller at Xbox SmartGlass har verdien On.
  • Kontroller at den samme profilen du bruker på enheten, allerede er logget på konsollen.
  • Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Konfigurere og bruke SmartGlass på Xbox 360.