Installere SmartGlass på en iPhone, iPad eller iPod Touch

Om SmartGlass

Ta Xbox Live-opplevelsen med deg overalt med SmartGlass. Spor og sammenligne Xbox-prestasjoner, få kontakt med Xbox Live-vennene dine, endre avataren din og opplev unike SmartGlass-aktiviteter i spillene og appene dine.

Før du installerer SmartGlass, må du sørge for at du har det som er nødvendig for å bruke SmartGlass, blant annet et Xbox Live-medlemskap og en iPhone, iPad eller iPod Touch.

SmartGlass-krav for iOS

Hvis du skal bruke SmartGlass for iOS, må enheten oppfylle følgende krav:

• iPhone 3GS, 4, 4S eller 5
  • iPod touch 4. eller 5. generasjon
  • iPad 1, 2, 3, 4 eller Mini
  • iOS 5 eller nyere

Installere SmartGlass

Installer SmartGlass på en iPhone, iPad eller iPod Touch. Slik gjør du det:

1. Åpne App Store på en iPhone, iPad eller iPod Touch.
  2. Trykk Search-ikonet og søk etter SmartGlass.
  3. Trykk Free-ikonet ved siden av SmartGlass.
  4. Trykk Install App, og følg instruksjonene.

Installere med iTunes (på en datamaskin)

Du kan installere SmartGlass på en datamaskin ved å bruke iTunes. Slik gjør du det:

1. Åpne iTunes på datamaskinen.
  2. I listen over kilder (til venstre i iTunes-vinduet), klikker du iTunes Store.
  3. Klikk App Store på menylinjen øverst i vinduet.
  4. Velg iPhone eller iPad.
  5. Bla gjennom eller søk etter SmartGlass.
  6. Klikk Free App, og følg instruksjonene for å laste ned SmartGlass.

Når du har lastet ned SmartGlass til iTunes, kan du overføre den til en Apple-enhet.