Installere Xbox SmartGlass-appen på en Android-enhet

Oversikt

Med Xbox SmartGlass-appen kan du bruke Android-enheten din som en companion-fjernkontroll for Xbox 360- eller Xbox One-konsollen. Xbox SmartGlass-appen er tilgjengelig som en gratis nedlasting fra Google Play.

Krav til Xbox SmartGlass-appen for Android

Hvis du vil bruke Xbox SmartGlass-appen for Android-enheten din, må du ha en enhet med minst Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) eller nyere installert.

Sjekk med enhetsleverandøren for å få bekreftet om enheten din er kompatibel med Xbox SmartGlass-appen.

Last ned Xbox SmartGlass-appen fra Google Play direkte til Android-enheten

1. Åpne Google Play på Android-enheten.
  2. Trykk Søk-ikonet og søk etter SmartGlass.
  3. Følg instruksjonene for å laste ned og installere appen på Android-enheten.

Installere Xbox SmartGlass-appen med datamaskinen

Obs!  Xbox 360-konsollen krever SmartGlass 1.0. Xbox One krever SmartGlass 2.0. Hvis du vil bruke begge konsollene, må du installere begge SmartGlass-appene.

1. Gå til Google Play med nettleseren på datamaskinen.
  2. Bla gjennom eller søk etter "SmartGlass".
  3. Klikk Installer og følg instruksjonene for å laste ned og installere Xbox SmartGlass-appen på Android-enheten.