Installere SmartGlass på en iPhone, iPad eller iPod Touch

Oversikt

Med Xbox SmartGlass kan du bruke iOS-enheten som en companion-fjernkontroll for Xbox 360- eller Xbox One-konsollen. SmartGlass er en gratis nedlasting fra App Store.

SmartGlass-krav for iOS

Hvis du skal bruke SmartGlass for iOS, trenger du følgende:

• En kompatibel enhet:
    • iPhone 3GS eller nyere
    • iPod touch 4. generasjon eller nyere
    • iPad (alle)
    • iOS 5 eller nyere
  • En Microsoft-konto med en tilknyttet Xbox Live-profil
  • En Internett-tilkobling eller en lokal nettverkstilkobling som kan koble til Xbox 360- eller Xbox One-konsollen.

Laste ned og installere SmartGlass fra iTunes på enheten

Obs!  Xbox 360-konsollen krever SmartGlass 1.0. Xbox One-konsollen krever SmartGlass 2.0. Hvis du vil bruke SmartGlass på begge konsollene, må du installere begge SmartGlass-appene.

1. Åpne App Store på en iPhone, iPad eller iPod Touch.
  2. Trykk Søk-ikonet og søk etter SmartGlass.
  3. Trykk Free-ikonet ved siden av SmartGlass.
  4. Trykk Install App, og følg instruksjonene.

Du kan installere SmartGlass på en datamaskin ved å bruke iTunes. Slik gjør du det:

1. Åpne iTunes på datamaskinen.
  2. Klikk App Store i listen over kilder (til venstre i iTunes-vinduet).
  3. Klikk App Store på menylinjen øverst i vinduet.
  4. Velg iPhone eller iPad.
  5. Bla gjennom eller søk etter SmartGlass.
  6. Klikk Free App, og følg instruksjonene for å laste ned SmartGlass.

Når du har lastet ned SmartGlass til iTunes, kan du overføre den til en Apple-enhet.