Installer Xbox SmartGlass-appen på en Windows-telefon

Oversikt

Med Xbox SmartGlass-appen kan du bruke Windows Phone som en companion-fjernkontroll for Xbox 360- eller Xbox One-konsollen. Xbox SmartGlass-appen er tilgjengelig som en gratis nedlasting fra Windows Store.

Appkrav

Du trenger følgende for å bruke Xbox SmartGlass-appen på en Windows-telefon:

• en Windows-telefon med 512 MB RAM og programvaren Windows Phone 7.5 eller nyere
  • en Microsoft-konto og en tilknyttet Xbox Live-profil
  • en Internett-tilkobling eller en lokal nettverkstilkobling som kan koble til Xbox 360- eller Xbox One-konsollen

Installere Xbox SmartGlass-appen på en Windows-telefon

Obs!  Xbox 360-konsollen krever SmartGlass 1.0. Xbox One-konsollen krever SmartGlass 2.0. Hvis du vil bruke SmartGlass til å styre begge konsollene, må du installere begge Xbox SmartGlass-appene.

1. Tapp Marketplace på Windows Phone.
  2. Bla gjennom eller søk etter "SmartGlass".
  3. Følg instruksjonene for å installere Xbox SmartGlass-appen.

Obs! Windows-telefonen din kan kommunisere med Xbox 360-konsollen via telefonens eksisterende mobilnettverk. Du får imidlertid bedre ytelse hvis telefonen er koblet til samme trådløse nettverk som konsollen. Hvis du vil vite hvordan du kobler Windows-telefonen til det trådløse nettverket som er knyttet til Xbox-konsollen, kan du kontakte leverandøren av telefontjenesten.