Feilsøke Film og TV på Xbox 360

Hvis du har problemer med å bruke Film og TV på Xbox 360-konsollen, kan årsaken være en appfeil eller en innstilling på konsollen.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet:

Løsning 1: Tilbakestill appen

Du kan tilbakestille Film og TV-appen ved å fjerne eventuelt relatert innhold fra konsollen din:

1. Gå til Settings fra Xbox-dashbordet og deretter til System.
  2. Velg Storage.
  3. Velg den primære lagringsenheten.
  4. Velg Games and Apps.
  5. Finn og velg alle elementer som refererer til "Film og TV".
  6. Velg Delete.

Løsning 2: Test Xbox Live-tjenesten

1. Trykk guideknappen på kontrolleren.
  2. Velg Settings, System Settings og deretter Network Settings.
  3. Velg navnet på det trådløse nettverket, eller velg Wired Network hvis du har en kabelbasert tilkobling.
  4. Velg Test tilkoblingen til Xbox Live.
    • Hvis du kan koble til Xbox Live, kobles konsollen til riktig.
    • Hvis du ikke kan koble til Xbox Live, viser tilkoblingstesten deg hvor i tilkoblingsprosessen feilen oppstår, og hvilken type feil det er. Skriv ned denne informasjonen, og prøv deretter løsningen for feil på tilkobling til Xbox 360 for å løse problemet.

Løsning 3: Slett profilen og last den ned på nytt

Slik sletter du profilen (som kan være skadet):

1. Gå til settings, og velg System.
  2. Velg Storage.
  3. Velg All Devices.
  4. Velg Gamer Profiles.
  5. Velg gamertagen du vil slette.
  6. Velg Delete.
  7. Velg Delete Profile Only. Dermed slettes profilen, men lagrede spill og prestasjoner beholdes.

Slik laster du ned Xbox Live-profilen på nytt:

1. Trykk guideknappen på kontrolleren.
  2. Velg Download Profile.
    Obs!  Hvis Download Profile ikke vises, betyr det sannsynligvis at du er logget på. Trykk X for å logge av profilen.
  3. Angi Microsoft-kontoen som er knyttet til den Xbox Live-aktiverte gamertagen.
    Obs!  Hvis kontoen din er en Xbox Live-barnekonto, må du oppgi legitimasjonen for forelderens Microsoft-konto for å kunne laste ned profilen.
  4. Velg lagringsenheten for profilen (for eksempel Hard Drive). Nedlasting av profilen starter. Når profilen din er lastet ned, kan du velge om du vil kreve et passord for Microsoft-kontoen for å logge på profilen.

Obs!  Alternativet Remember Password er deaktivert som standard, noe som betyr at du blir bedt om passordet til Microsoft-kontoen hver gang du logger på Xbox Live-profilen din på denne konsollen. La dette alternativet være uavmerket hvis du vil bli bedt om passordet for Microsoft-kontoen når du logger på profilen din på denne konsollen.

Løsning 4: Rulle tilbake systemoppdateringer og deretter installere oppdateringene på nytt

1. Trykk guideknappen på kontrolleren.
  2. Gå til settings, og velg System Settings.
  3. Velg Storage.
  4. Utfør følgende knappesekvens: LB, RB, X, LB, RB, X.
  5. Velg alternativet for å rulle tilbake alle systemoppdateringer som er installert. Konsollen startes på nytt automatisk, og deretter lastes oppdateringene ned på nytt.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.