Løse tilkoblings- og ytelsesproblemer for SmartGlass på mobile enheter

I denne artikkelen finner du informasjon om hvordan du feilsøker tilkoblings- og ytelsesproblemer for SmartGlass på mobile enheter.

Løsninger

SmartGlass-appen er treg til å svare eller du får en melding om treg tilkobling

Løsning 1: Telefoner og nettbrett

Smarttelefonen eller nettbrettet kan koble til konsollen via et mobilnettverk. Du får imidlertid best ytelse når de er koblet til det samme trådløse nettverket som konsollen. Du må også logge på Xbox Live både på konsollen og den mobile enheten. Du kan koble deg til ved å bruke følgende:

• Et lokalt nettverk eller hjemmenettverk (anbefalt)
  • Et 3G- eller 4G-mobilnettverk

SmartGlass-appen leverer best ytelse over en rask og pålitelig tilkobling.

Løsning 2: Windows 8.1-datamaskiner

Hvis du vil feilsøke tilkoblingen mellom Windows 8.1-datamaskinen og Xbox Live, kan du se Koble til Xbox Live fra en PC.

Obs!  Ytelsen til Xbox SmartGlass er avhengig av hastigheten på nettverkstilkoblingen. Den er også avhengig av behandlingskraften til nettbrettet eller PC-en.

SmartGlass-appen kan ikke finne eller koble til konsollen

Løsning 1: Bruk samme Microsoft-konto.

Pass på at du bruker samme Microsoft-konto som du bruker for Xbox Live-gamertagen. Hvis du bruker en annen Microsoft-konto, kan ikke SmartGlass koble til konsollen. Hvis du ikke vet hvilken Microsoft-konto som er knyttet til Xbox Live-kontoen din, kan du se Finne e-postadressen eller passordet for Microsoft-kontoen.

Løsning 2: Aktiver SmartGlass på Xbox 360.

Hvis du vil konfigurere Xbox 360-konsollen slik at den fungerer med en SmartGlass-aktivert enhet, kan du se Konfigurere og bruke SmartGlass på Xbox 360.

Løsning 3: Endre strøminnstillingen på konsollen.

For å kunne koble SmartGlass-appen til konsollen på nytt må du endre strøminnstillingen. Se Xbox One SmartGlass kan ikke koble til konsollen etter at du har spilt et spill.