UFC.TV-appen på Xbox 360

På denne siden

Appkrav

For å kunne bruke UFC.TV-appen må du:

Laste ned UFC.TV-appen

Slik laster du ned appen:

1. Logg på konsollen med gamertagen for Xbox Live.
  2. Gå til apps, og velg deretter Browse Apps eller Search Apps.
  3. Bla gjennom eller søk etter UFC.TV-appen.
  4. Velg UFC.TV, og velg deretter Download.
  5. Velg Confirm Purchase for å laste ned og installere appen.

Hvis du vil starte UFC.TV-appen senere, går du til apps, My Apps og deretter UFC.TV.

Konfigurere UFC.TV på xbox 360

1. Sørg for at du har en konto på UFC.com og et UFC FIGHT PASS.
  2. Gå til Apps, My Apps og deretter UFC.TV.
  3. Velg Settings og deretter Account Settings.
  4. Skriv inn kontoinformasjonen din for UFC, og velg deretter Login.

Administrere UFC FIGHT PASS-kontoen

Du kan administrere UFC FIGHT PASS-kontoen fra en nettleser på en enhet med Internett-tilgang ved å gå til UFC FIGHT PASS og bruke UFC-kontoinformasjonen til å logge inn.

Hvis du trenger hjelp med UFC.TV-kontoen, går du til UFC.TV-brukerstøtten.

Bruke familieinnstillinger for å styre tilgang til innhold

Hvis du bruker familieinnstillingene til å kontrollere hvilke filmer og TV-programmer du kan se på via Xbox Live på konsollen, følger UFC.TV-appen disse innstillingene. Hvis du for eksempel bruker foreldrekontroll til å begrense tilgang til noen typer TV-programmer, merkes disse programmene med et ikon for begrenset video i UFC.TV-appen. Hvis du vil spille av et begrenset element, må en voksen angi passordet for familieinnstillingene.

Du finner mer om hvordan du begrenser tilgang til Xbox Live-innhold med familieinnstillingene i artikkelen Angi foreldrekontroller for Xbox 360.

Feilsøking

Tilkoblingsproblemer med Xbox Live

Hvis UFC.TV-appen ikke fungerer som den skal på konsollen, kan det hende at du har et tilkoblingsproblem. Se Feilsøke Xbox 360-tilkobling til Xbox Live

Lyd- og bildeproblemer for Xbox 360

Hvis Xbox 360-konsollen ikke gir god lyd- eller bildekvalitet for appen, kan du se Lyd- og videoproblemer i en app på Xbox 360.

UFC.TV-appen svarer ikke

Hvis UFC.TV-appen ikke svarer, sletter du den og installerer den på nytt. Slik gjør du det:

1. Gå til Settings fra Xbox-dashbordet og deretter til System.
  2. Velg Storage.
  3. Velg den primære lagringsenheten.
  4. Velg Games and Apps.
  5. Finn og merk UFC.TV-appen. Trykk Y-knappen for å gå til Game Options.
  6. Velg Delete, og bekreft deretter at du vil slette alle elementer som er knyttet til appen.
  7. Gå tilbake til dashbordet.
  8. Gå til Apps, og deretter Browse Apps eller Search Apps.
  9. Bla gjennom eller søk etter UFC.TV-appen, og velg den.
  10. Velg Download og deretter Confirm Purchase for å laste ned og installere appen.

Hvis appen fortsatt ikke svarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.

Feilmeldinger

Du kan få en av følgende feilmeldinger når du prøver å bruke UFC.TV-appen.

Videofeil

• The video cannot be played at this time.
  • A missing data error has occurred.
  • Sorry, the video you were interested in is no longer available.

Du løser dette problemet ved å vente i cirka ett minutt. Prøv deretter å starte innholdet på nytt.

Hvis du fortsatt får denne feilmeldingen, må du gå tilbake til forrige meny og velge noe annet å se på. Hvis du vil varsle UFC.TV om innholdsfeilen, kan du gå til UFC.TV-brukerstøtten.

Tilgjengelighetsfeil

• Sorry, the UFC.TV server isn’t available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status.
  • The Application has encountered an unexpected error and will now exit.
  • UFC.TV Server unavailable.
  • A server or network error has occurred. Please try again later.
  • An unknown error has occurred.
  • An internal error has occurred.

Prøv følgende for å løse problemet:

1. Gå til http://www.xbox.com/status for å sørge for at det ikke er et problem med tjenesteleverandøren.
  2. Hvis det ikke er noen problemer og du får denne feilmeldingen når du prøver å starte UFC.TV-appen eller innhold i appen, venter du cirka ett minutt. Prøv deretter å starte appen på nytt.
  3. Hvis du fortsatt får denne feilmeldingen, sletter du UFC.TV-appen og installerer den på nytt.
  4. Hvis dette ikke løser problemet, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.

UFC.TV er ansvarlig for alt innholdet i appen. Du kan rapportere en innholdsfeil i UFC.TV-brukerstøtten.

Beslektede problemer