Hjelp for Viaplay-appen på Xbox 360

Tilkoblingsproblemer med Xbox Live

Hvis Viaplay-appen ikke fungerer som den skal på konsollen, kan det hende at du har et tilkoblingsproblem. Se Feilsøke Xbox 360-tilkobling til Xbox Live

Lyd-/bildeproblemer for Xbox 360

Hvis Xbox 360-konsollen ikke gir god lyd- eller bildekvalitet, kan du se Lyd- og bildeproblemer for Xbox 360.

Viaplay-appen svarer ikke

Hvis Viaplay-appen ikke svarer, sletter du den og installerer den på nytt. Slik gjør du det:

1. Gå til Settings fra Xbox-dashbordet og deretter til System.
  2. Velg Storage.
  3. Velg den primære lagringsenheten.
  4. Velg Games and Apps.
  5. Finn og velg alle elementer som refererer til Viaplay.
  6. Velg Delete.
  7. Gå tilbake til Xbox-dashbordet.
  8. Gå til Browse Apps, og velg deretter Viaplay.
  9. Velg Download og deretter Confirm Purchase for å laste ned og installere appen.

Hvis du stadig får den samme feilen, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.

Feilmeldinger

Du kan få en av følgende feilmeldinger når du prøver å bruke Viaplay-appen:

Tilkoblingsfeil

• Can’t connect to the Viaplay Service. Error code: 0C01
  • Can’t connect to the Viaplay Service. Error code: 8009
  • Can’t connect to the Viaplay Service. Error code: 0304

Prøv følgende for å løse disse feilene:

1. Gå til Service Status for å se etter aktuelle problemer med tjenesten.
  2. Hvis det ikke er noen problemer og du får denne feilmeldingen når du prøver å starte eller vise programmer i appen, venter du i ca. ett minutt og prøver deretter på nytt.
  3. Hvis du fremdeles får feilmeldingen, sletter du Viaplay-appen og installerer den på nytt.
  4. Hvis dette ikke løser problemet, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.

Tilgjengelighetsfeil

• Sorry, the item you're interested in is no longer available.
  • Sorry, an error occured while attempting to play the media content.
  • Please select the retry button below or try again later.

For hjelp med Viaplay-relatert service, gå til www.viaplay.se/viaplay/contact.

For å kontrollere statusen for Xbox Live, gå til www.xbox.com/status.

• Sorry, the Viaplay service could not be reached at this time. Please select the retry button below or try again later. For hjelp med Viaplay-relatert service, gå til viaplay.se/viaplay/contact. For å kontrollere statusen for Xbox Live, gå til www.xbox.com/status.
  • Could not connect to the authorization service, please try again at a later time.
  • This sport event has not started yet. Please come back later.

Hvis du får en av disse feilmeldingene, følger du denne fremgangsmåten:

1. Gå til Service Status for å se etter aktuelle problemer med tjenesten.
  2. Hvis det ikke er noen problemer, venter du ca. ett minutt og prøver på nytt.
  3. Hvis du får feilen igjen, velger du noe annet å se.
  4. Hvis du vil varsle Viaplay om innholdsfeilen, kan du gå til support.viaplay.se.
  • You must be logged in to play this content.

Prøv følgende for å løse dette problemet:

1. Pass på at du er pålogget med en gyldig Viaplay-konto som er tilknyttet et aktivt abonnement.
  2. Hvis du er pålogget, logger du av. Vent ca. ett minutt og prøv på nytt.
  3. Hvis du vil ha kontostøtte, kan du kontakte Viaplay:
  • This sporting event is already completed and cannot be shown anymore.

Return to the previous menu and select something else to watch.

Hvis du vil rapportere innholdsfeilen, kan du gå til Viaplay.se/support.

Kontofeil

• An error occurred connecting to the authentication service. Try again later.

Denne feilen oppstår hvis du prøver å logge av eller skille Viaplay-kontoen din fra Xbox Live-gamertagen din. There is a problem contacting the Viaplay servers.

1. Gå til Service Status for å se etter aktuelle problemer med tjenesten.
  2. Hvis det ikke er noen problemer, venter du i ca. ett minutt og prøver deretter å logge på på nytt.
  3. Hvis du vil ha kontostøtte, kan du kontakte Viaplay.
  • The auth service could not be reached. Visit viaplay.se or xbox.com/status for more info.
  • Either the Username or Password is incorrect. Please attempt to login again.
  • You must enter both username and password to proceed.
  • There was an error linking your Viaplay account with Xbox gamertag.

Prøv følgende for å løse disse feilene:

1. Gå til Service Status for å se etter aktuelle problemer med tjenesten.
  2. Hvis det ikke finnes noen rapporterte feil, prøver du aktiveringsprosessen på nytt. Kontroller at du har angitt riktig e-postadresse og passord.
  3. Hvis du vil ha kontostøtte, kan du kontakte http://support.viaplay.se.