Installere og bruke Viaplay-appen på Xbox 360

På denne siden

Appkrav

Du trenger følgende for å bruke Viaplay-appen:

• Å være logget på en Xbox Live-konto
  • Minst 70 MB ledig lagringsplass
  • Et Viaplay-abonnement

Laste ned Viaplay-appen

1. Logg på med den Xbox Live-aktiverte gamertagen.
  2. Gå til Apps, og velg deretter Browse Apps.
  3. Finn Viaplay.

Velg Viaplay for å laste ned og installere appen. Hvis du vil starte Viaplay-appen senere, går du til apps, My Apps og deretter Viaplay.

Knytte konsollen til Viaplay-kontoen

1. Start Viaplay-appen, og logg på med e-postadressen og passordet som er knyttet til Viaplay-abonnementet ditt.

Obs!  Gå til viaplay.se/xbox for å opprette en konto hvis du ikke abonnerer på Viaplay.

2. Skriv inn påloggingsinformasjonen din, og velg deretter Logg inn.

Du blir ikke bedt om å logge på på nytt med mindre du logger deg av Viaplay-appen på konsollen.

Se på Viaplay

1. Gå til Apps, velg My Apps, og velg deretter Viaplay.
  2. Når du starter Viaplay-appen, blir du bedt om å logge på med e-postadressen og passordet tilknyttet Viaplay-abonnementet ditt. Etter at appen er aktivert, blir du ikke spurt på nytt om å logge deg på.

Obs! Hvis du ennå ikke er Viaplay-abonnent, kan du hoppe over påloggingen ved å velge Preview. Dermed kan du navigere i appen, men du kan ikke spille av noe innhold. Du blir bedt om å logge på hvis du prøver å spille av innhold.

3. Fra Start-området kan du gjøre følgende:
    • Se på et hvilket som helst av de aktuelle programmene som vises midt i området.
    • Bruke Featured-ruten til å se anbefalinger.
  4. For ytterligere valg går du til følgende:
    • Search – for å lete etter spesifikt innhold
    • TV – for å se fjernsynsprogrammene du liker best og nyhetsinnhold
    • Movies – for å se favorittfilmene dine
    • Sports – for å se en programoversikt over direktesendte sportsbegivenheter som tilbys gjennom Viaplay
    • My Viaplay – for å logge av abonnementet og finne viktige konto- og brukerstøttedetaljer
  5. Velg noe du vil se på og deretter Play.

Avslutte tilknytningen mellom konsollen og Viaplay-kontoen

For å avslutte tilknytningen mellom konsollen og Viaplay-abonnementet gjør du følgende:

1. Gå til området My Viaplay.
  2. Velg Logout.

Du er fortsatt i appen, men du kan ikke spille av noe innhold. Hvis du velger et program for visning, blir du bedt om å logge på.

Administrere Viaplay-kontoen

For kontostøtte, kontakt Viaplay:

Bruke familieinnstillinger for å styre tilgang til innhold

Hvis du bruker familieinnstillingene til å kontrollere hva slags programmer som kan ses via Xbox Live på konsollen, følger Viaplay-appen disse innstillingene. Hvis du har blokkert eksplisitt innhold, vil elementer med eksplisitt innhold være merket med Advarsel til foreldre-logoen, og brukere vil måtte angi passordet ditt for å få tilgang til innholdet. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du begrenser tilgang til Xbox Live-innhold, kan du se Konfigurere foreldrekontroll på Xbox 360 og Xbox Live.