Viewster-appen på Xbox 360

På denne siden

Appkrav

Du trenger følgende for å kunne bruke Viewster-appen:

• Du må være logget på en Xbox Live-konto.
  • Minst 128 MB ledig lagringsplass.
  • En gratis Viewster-konto.

Laste ned Viewster-appen

Slik laster du ned appen:

1. Logg på konsollen med gamertagen for Xbox Live.
  2. Gå til apps, og velg deretter Browse Apps eller Search Apps.
  3. Bla gjennom eller søk etter Viewster-appen.
  4. Velg Viewster-appen, og velg deretter Download.
  5. Velg Confirm Purchase for å laste ned og installere appen.

Hvis du vil se på Viewster, velger du Play Now. Hvis du vil starte Viewster-appen senere, går du til apps, My Apps og deretter Viewster.

Knytte Xbox 360-konsollen til Viewster-kontoen

Når du logger på appen første gang, blir du bedt om å knytte Viewster-kontoen til Xbox 360-konsollen. Dette gjør du ved å logge på med navnet og passordet for Viewster.

Hvis du ikke har en gratis Viewster-konto fra før, må du opprette en. Du kan opprette en konto på to måter:

Se på Viewster

Når du skal se på TV-programmer eller filmer med Viewster, velger du en av kategoriene øverst på skjermen, for eksempel Just Watched, TV Series, Movies eller Trailers.

Du kan også velge et av elementene som vises midt på skjermen.

Fjerne tilknytningen mellom Xbox 360-konsollen og Viewster-kontoen

Du finner informasjonen om hvordan du logger av Viewster-appen, på kundestøttesiden til Viewster.

Administrere Viewster-kontoen

Hvis du trenger hjelp til å administrere Viewster-kontoen, kan du gå til kundestøttesiden til Viewster.

Bruke familieinnstillinger for å styre tilgang til innhold

Hvis du bruker familieinnstillingene til å kontrollere hvilke filmer og TV-programmer du kan se på via Xbox Live på konsollen, følger Viewster-appen disse innstillingene. Hvis du for eksempel bruker foreldrekontroller til å begrense tilgangen til enkelte typer TV-programmer, merkes disse programmene med et ikon for begrenset video i Viewster-appen. Hvis det skal spilles av et begrenset element, må en voksen angi passordet for familieinnstillingene.

Du finner mer om hvordan du begrenser tilgang til Xbox Live-innhold med familieinnstillingene i artikkelen Angi foreldrekontroller for Xbox 360.

Feilsøking

Tilkoblingsproblemer med Xbox Live

Hvis Viewster-appen ikke fungerer som den skal på konsollen, kan det hende at du har et tilkoblingsproblem. Se Feilsøke Xbox 360-tilkobling til Xbox Live

Lyd- og bildeproblemer for Xbox 360

Hvis Xbox 360-konsollen ikke gir god lyd- eller bildekvalitet for appen, kan du se Lyd- og videoproblemer i en app på Xbox 360.

Viewster-appen svarer ikke

Hvis Viewster-appen ikke svarer, sletter du den og installerer den på nytt. Slik gjør du det:

1. Gå til Settings fra Xbox-dashbordet og deretter til System.
  2. Velg Storage.
  3. Velg den primære lagringsenheten.
  4. Velg Spill og apper.
  5. Finn og merk Viewster-appen. Trykk Y-knappen for å gå til Game Options.
  6. Velg Delete, og bekreft deretter at du vil slette alle elementer som er knyttet til appen.
  7. Gå tilbake til dashbordet.
  8. Gå til apps og deretter Browse Apps eller Search apps.
  9. Bla gjennom eller søk etter Viewster-appen, og velg den.
  10. Velg Download og deretter Confirm Purchase for å laste ned og installere appen.

Hvis appen fortsatt ikke svarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.

Feilmeldinger

Du kan få en av følgende feilmeldinger når du prøver å bruke Viewster-appen:

App- og tilgjengelighetsfeil

• Sorry, the VIEWSTER server isn’t available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status.
  • The Application has encountered an unexpected error and will now exit.
  • VIEWSTER Server unavailable.
  • A server or network error has occurred. Please try again later.
  • An unknown error has occurred.
  • An internal error has occurred.

Hvis du får en av disse feilmeldingene, kan du prøve følgende løsninger:

• Se etter tjenestevarsler på statussiden for Xbox Live, eller se om det vises et varsel fra Xbox Live-tjenesten øverst på denne siden.
    • Hvis det vises noen tjenestevarsler, venter du til varslene er forsvunnet og prøver deretter på nytt.
    • Hvis du ikke får noen varsler, venter du i ca. ett minutt og prøver deretter å starte appen på nytt.
  • Hvis du fortsatt får denne feilmeldingen, kan du prøve å slette og installere Viewster-appen på nytt.

Hvis ingen av disse løsningene fungerer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.

Obs!  Viewster er ansvarlige for alle problemer som er relatert til innhold i Viewster-appen. Du kan kontakte kundestøtte for Viewster på viewster.freshdesk.com/support/home.

Innholdsfeil

• The video cannot be played at this time.
  • A missing data error has occurred.
  • Sorry, the video you were interested in is no longer available.

Hvis du får en av disse feilmeldingene, venter du i cirka ett minutt. Prøv deretter å starte innholdet på nytt.

Hvis du fortsatt får denne feilmeldingen, må du gå tilbake til forrige meny og velge noe annet å se på.

Hvis du vil varsle Viewster om innholdsfeilen, kan du kontakte kundestøtte for Viewster på viewster.freshdesk.com/support/home.

Beslektede problemer