Hjelp for Viki-appen på Xbox 360

Denne artikkelen beskriver hvordan du løser problemer med Viki-appen på Xbox 360.

Tilkoblingsproblemer med Xbox LIVE

Hvis Viki-appen ikke fungerer som den skal på konsollen, har du kanskje et tilkoblingsproblem. Se Feilsøke Xbox 360-tilkobling til Xbox Live

Lyd-/bildeproblemer for Xbox 360

Hvis Xbox 360-konsollen ikke gir god lyd- eller bildekvalitet, kan du se Lyd- og bildeproblemer for Xbox 360.

Viki-appen svarer ikke

Hvis Viki-appen ikke svarer, sletter du den og installerer den på nytt. Slik gjør du det:

1. Gå til Settings fra Xbox-dashbordet og deretter til System.
  2. Velg Storage.
  3. Velg den primære lagringsenheten.
  4. Velg Games and Apps.
  5. Finn og velg alle elementer som refererer til "Viki".
  6. Velg Delete.
  7. Gå tilbake til Xbox-dashbordet.
  8. Gå til Browse Apps, og velg deretter Viki.
  9. Velg Download og deretter Confirm Purchase for å laste ned og installere appen.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.

Feilmeldinger

Du kan få en av følgende feilmeldinger når du prøver å bruke Viki-appen.

App-/tilgjengelighetsfeil:

• Sorry, the Viki server isn’t available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status.
  • The Application has encountered an unexpected error and will now exit.
  • Sorry, the Viki server isn’t available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status
  • Viki Server unavailable.
  • A server or network error has occurred. Please try again later.
  • An unknown error has occurred.
  • An internal error has occurred.

Prøv følgende for å løse problemet:

1. Gå til tjenestestatus for å se om det er rapporterte problemer med tjenesten.
  2. Hvis det ikke er rapportert noen problemer og du får feilmeldingen når du prøver å starte Viki-appen eller få tilgang til innhold i appen, venter du i omtrent ett minutt og prøver deretter å starte appen på nytt.
  3. Hvis du fortsatt får feilmeldingen, sletter du Viki-appen og installerer den på nytt.
  4. Hvis dette ikke løser problemet, kan du kontakte kundestøtten for Xbox.

Videofeil:

• The video cannot be played at this time.
  • A missing data error has occurred.
  • Sorry, the video you were interested in is no longer available.

Hvis du får en av disse feilmeldingene, venter du i omtrent ett minutt og prøver deretter å åpne innholdet på nytt.

Hvis du fortsatt får feilmeldingen, velger du et annet program å se på.

Obs!  Viki er ansvarlig for alt innholdet i Viki-appen. Hvis du vil rapportere en innholdsfeil, kan du sende e-post til info@viki.com.