Installere og bruke Viki-appen på Xbox 360

På denne siden

Appkrav

Du trenger følgende for å bruke Viki-appen på Xbox 360:

• En Xbox Live-konto
  • Minst 130 MB ledig lagringsplass

Laste ned Viki-appen

1. Logg på konsollen med den Xbox Live-aktiverte gamertagen.
  2. Gå til apps, og velg deretter Browse Apps.
  3. Finn Viki.
  4. Velg Viki for å laste ned og installere appen.

Hvis du vil starte Viki-appen senere, går du til apps, My Apps og deretter Viki.

Se på Viki

1. Gå til apps, My Apps og deretter Viki.
  1. Du kan gjøre følgende i Main-området:
    • Se på et av programforslagene som vises i midten.
    • Velg Featured hvis du vil ta en titt på aktuelle videoer.
    • Velg Recently Watched hvis du vil se innhold du har sett tidligere, på nytt.

Du kan også gå til TV Shows, Movies, Music eller News hvis du vil se etter mer innhold, eller du kan gå til Search-området for å finne bestemte programmer.

1. Velg noe du vil se på, og deretter Play.

Bruke familieinnstillinger for å styre tilgang til innhold

Hvis du bruker familieinnstillingene til å kontrollere hvilke filmer og TV-programmer du kan se på via Xbox Live på konsollen, følger Viki-appen disse innstillingene. Hvis du for eksempel forbyr visning av programmer med enkelte klassifiseringer, blir disse programmene merket som begrenset i Viki-appen. Hvis du vil spille av et begrenset element, må en voksen angi passkoden for familieinnstillingene.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du begrenser tilgang til Xbox Live-innhold med familieinnstillingene, kan du se Konfigurere foreldrekontroll på Xbox 360 og Xbox Live.