Se MSN Video på Xbox 360

Løsninger

MSN with MSNBC, ninemsn og MSN Video gir deg de beste videoene med nyheter, sport og underholdning fra hele nettet, døgnet rundt.

Følg disse trinnene for å se MSN Video

  1. Logg på med gamertagen for Xbox LIVE.
  2. Gå til Video-senteret og velg MSN.
  3. I dette senteret kan du:
    1. Se på en av de anbefalte videoene som vises midt i senteret
    2. Gå til søk, populære videoer, eller bla gjennom for å filtrere innhold etter ønsket kategori
  4. Velg noe du vil se på, og velg Play.

Var denne artikkelen nyttig?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Se MSN Video på Xbox 360, som du leste om, eller om et annet problem?