Logge på separate apper ved å bruke ulike Microsoft-kontoer

Logge på separate Xbox-apper ved å bruke ulike Microsoft-kontoer

Slik logger du på separate Xbox-apper på ulike Microsoft-kontoer. Du bør gjøre dette hvis du vil logge på én Xbox-app (for eksempel Xbox Music) ved å bruke en annen Microsoft-konto enn den du bruker til å logge på en annen Xbox-app (for eksempel Xbox Video).

Trinn 1: Opprette en lokal konto på datamaskinen

1. Logg på datamaskinen med Windows 8 eller Windows 8.1, og trykk eller klikk deretter Søk-perlen.
  2. Skriv inn brukerkontoer, og trykk eller klikk deretter Legg til, slett og administrer andre brukerkontoer.
  3. Trykk eller klikk Legg til en konto under Administrer andre kontoer.
  4. Trykk eller klikk Logg på uten en Microsoft-konto (anbefales ikke) under Hvordan vil denne personen logge på?.
  5. Trykk eller klikk Lokal konto under Legg til en bruker.
  6. Legg til brukernavnet, passordet og passordtipset for den lokale kontoen, trykk eller klikk Neste, og trykk eller klikk deretter Fullfør.
  7. Start datamaskinen på nytt.

Trinn 2: Logge på datamaskinen ved å bruke den nye lokale kontoen

1. Trykk eller klikk pilen som peker mot venstre ved siden av navnet og bildet ditt, på påloggingsskjermen.
  2. Trykk eller klikk den lokale kontoen du nettopp opprettet.
  3. Logg på ved å bruke passordet du har angitt for denne kontoen.

Trinn 3: Logge på en Xbox-app og velge Microsoft-kontoen du vil bruke for denne kontoen

1. Trykk eller klikk en Xbox-app (for eksempel Xbox Music) på startskjermen.
  2. Trykk eller klikk Logg på i øvre høyre hjørne.
  3. Trykk eller klikk Logg i stedet på hver app for seg (anbefales ikke) under Bytt til en Microsoft-konto på denne PCen.
  4. Skriv inn e-postadressen og passordet for Microsoft-kontoen du vil bruke for denne appen, under Legg til Microsoft-kontoen din.
    Obs!  Du kan bruke en hvilken som helst av Microsoft-kontoene til å logge på denne Xbox-appen, men når den er angitt, kan du ikke endre den for den nye lokale kontoen. Du kan imidlertid bruke en annen Microsoft-konto for en annen Xbox-app.