Logge på YouTube-kontoen for Xbox på Xbox 360

Få tilgang til YouTube-abonnementer på Xbox

Du kan logge på YouTube-kontoen på konsollen, slik at du enkelt får tilgang til YouTube-abonnementer og -spillelister, for eksempel Se senere og Favoritter.

Logge på YouTube på Xbox Live

Du må ha en YouTube-konto før du begynner. Hvis du ikke har en konto, går du til YouTube, klikker Logg på og deretter Opprett konto.

Logge på YouTube-kontoen

1. Hvis du ikke har installert YouTube på konsollen, installerer du YouTube-appen.
  2. Logg på konsollen.
  3. Gå til Apps på konsollen, velg My Apps, og velg deretter YouTube.
  4. Velg SIGN IN, og velg deretter get started.
  5. Noter koden som vises på skjermen.
  6. Gå til YouTube.com/activate i en nettleser. Logg på YouTube-kontoen hvis du blir bedt om det.
  7. Skriv inn koden du noterte, og klikk Fortsett.
  1. Klikk Godta for å tillate at YouTube-appen kobler til YouTube-kontoen.
  1. Gå tilbake til konsollen.

YouTube-kontoen er nå koblet til Xbox Live-kontoen.

Når du nå bruker YouTube-appen, går du til SUBSCRIPTIONS for å vise YouTube-abonnementene. Hvis du vil se spillelistene, går du til ACCOUNT og velger playlists.