Bruke sikker modus til å filtrere YouTube-videoer på Xbox 360

YouTube-appen på Xbox 360 inneholder en sikker modus du kan bruke hvis du ikke ønsker at familiemedlemmer skal se videoer via konsollen som inneholder potensielt kritikkverdig materiale. YouTube bruker seerflagging og andre teknikker til å filtrere kritikkverdig materiale.

Som standard er sikker modus for YouTube-appen angitt til Moderate (Moderat).

Endre innstillingen for sikker modus på YouTube

1. Gå til TV & Movies, My Video Apps og deretter YouTube på konsollen.
  2. Gå til Settings, og velg safety mode.
  3. Velg On eller Off.