Installere og bruke YouTube-appen på Xbox 360

Se YouTube-videoer på Xbox 360-konsollen

Se et utvalg av originale videoer fra YouTube på Xbox 360-konsollen. Et hav av spennende innhold er tilgjengelig via YouTube på Xbox Live – alt fra favorittvideoklippene dine til spilltips.

Du trenger følgende for å bruke YouTube-appen:

• å være logget på en Xbox Live-konto
  • minst 83 MB ledig lagringsplass
  • Internett-tilgang med høy hastighet
I videoen nedenfor får du informasjon om hvordan du kan se YouTube-klipp på TV-en din via Xbox 360-konsollen.

Laste ned YouTube-appen for å strømme videoer på nettet på Xbox 360

1. Logg på med Xbox Live-gamertagen.
  2. Gå til apps, og velg deretter Browse Apps eller Search Apps.
  3. Bla gjennom eller søk etter YouTube.
  4. Velg YouTube, og velg deretter Confirm Purchase for å laste ned og installere appen. Når du har lastet ned appen, starter den automatisk, og du kan bla gjennom det tilgjengelige innholdet.

Hvis du vil starte YouTube senere, velger du My Apps og deretter YouTube. Du kan også starte YouTube ved å velge Video og deretter My Video Apps.

Hvis du har en YouTube-konto, kan du logge på YouTube-kontoen og få tilgang til abonnementer og spillelister fra YouTube.