Sporlengde "0:00" vises når du spiller av musikk med Groove Music Pass på Xbox 360

Du ser sporlengde "0:00" og kan ikke spille av noen spor når du prøver å spille av musikk gjennom Groove Music Pass på Xbox 360-konsollen.

Dette kan bety at det ikke er nok sikkerhetsinformasjon på Microsoft-kontoen du bruker for å få tilgang til Groove Music Pass.

Løsninger

Du løser dette problemet ved å legge til sikkerhetsinformasjon på Microsoft-kontoen din. Dette gjør du ved å gå til Oversikt over sikkerhetsinformasjon for Microsoft-kontoen og følge instruksjonene.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.

Beslektede problemer