Koble Xbox 360-konsollen til et lydsystem

Oversikt

Les gjennom informasjonen nedenfor for å finne ut hvordan du kobler Xbox 360 E-konsollen, Xbox 360 S-konsollen eller den originale Xbox 360-konsollen til et lydsystem.

Obs!  Hvis du kobler konsollen direkte til en TV med en HDMI-kabel, trenger du også følgende for å koble til et lydsystem:

• Xbox 360 E-konsollen:
    En standard stereolydkabel som kobler TVen direkte til lydsystemet. Kabelkravene varierer etter produsent. I brukerhåndboken for TVen finner du mer informasjon om hvordan du sender lyd til en ekstern kilde.
  • Xbox 360 S-konsollen:
    • En digitallydkabel (S/PDIF eller TOSLINK)
      ELLER
    • o En standard stereolydkabel og et HDMI-lydadapter.
      Obs!  Xbox 360 S har en innebygd S/PDIF-port (optisk lyd) for digitallydkabelen. Et HDMI-lydadapter er valgfritt hvis dette er nødvendig for systemet ditt.
  • Den originale Xbox 360-konsollen:
    • En digitallydkabel (S/PDIF eller TOSLINK) og en HDMI-lydadapter
      ELLER
    • En standard stereolydkabel og et HDMI-lydadapter.

På denne siden

Xbox 360 E-konsollen

Du får stereolyd når du bruker Xbox 360 E-konsollen ved å koble TVen til lydsystemet. Slik gjør du det:

picture
  1. La HDMI-kabelen være tilkoblet TVen for å få bilde.
  2. Koble den ene enden av kabelen til utdataporten på TVen ved hjelp av en standard stereolydkabel som TV-produsenten anbefaler.
  3. Koble den andre enden av kabelen til porten for lydinngang på mottakeren.

Xbox 360 S-konsollen

• Slik kobler du konsollen til et lydsystem med en digitallydkabel når den er koblet til TVen via en HDMI-kabel:
picture
  1. La HDMI-kabelen være tilkoblet TVen for å få bilde.
  2. Koble den andre enden av digitallydkabelen til S/PDIF-inngangen (for optisk lyd) på konsollen.
  3. Koble den andre enden av digitallydkabelen til inngangen for digitallyd på mottakeren.
  • Slik kobler du konsollen til et lydsystem når den er koblet til TVen via en A/V-kabel:
picture
  1. La A/V-kabelen være tilkoblet TVen eller skjermen for å få bilde.
  2. Koble fra lydkontaktene på TVen eller skjermen.
  3. Koble den andre enden av digitallydkabelen til S/PDIF-inngangen (for optisk lyd) på konsollen.
  4. Koble den andre enden av digitallydkabelen til inngangen for digitallyd på mottakeren.

Den originale Xbox 360-konsollen

• Slik kobler du konsollen til et lydsystem når den er koblet til TVen via en HDMI-kabel:
picture
  1. La HDMI-kabelen være tilkoblet TVen eller skjermen for å få bilde.
  2. Koble HDMI-lydadapteren til A/V-porten på konsollen.
  3. Koble den andre enden av digitallydkabelen til HDMI-lydadapteren.
  4. Koble den andre enden av digitallydkabelen til inngangen for digitallyd på mottakeren.
  • Slik kobler du konsollen til et lydsystem når den er koblet til TVen via en A/V-kabel:
picture
  1. La A/V-kabelen være tilkoblet TVen eller skjermen for å få bilde.
  2. Koble fra lydkontaktene på TVen eller skjermen.
  3. Koble den andre enden av digitallydkabelen til TOSLINK-inngangen på A/V-kabelen.
  4. Koble den andre enden av digitallydkabelen til inngangen for digitallyd på mottakeren.

Koble til et lydsystem med en standard stereolydkabel

Du kobler til et lydsystem med en standard stereolydkabel på samme måte uansett hvilken Xbox-konsoll du bruker. Slik gjør du det:

picture
  1. La HDMI-kabelen være tilkoblet TVen for å få bilde.
  2. Koble HDMI-lydadapteren til A/V-porten på konsollen.
  3. Koble de hvite og røde kontaktene på stereolydkabelen til de tilsvarende portene på HDMI-lydadapteren.
  4. Koble kontaktene på den andre enden av stereolydkabelen til inngangen for stereolyd på mottakeren.