Hjelp med Windows Media Center på Xbox 360

Spille av musikk, bilder og videoer direkte

Du kan bruke Windows Media Center til å direkteavspille musikk, bilder og video på Xbox 360-konsollen fra en hvilken som helst datamaskin på hjemmenettverket.

Noen Windows Media Center-funksjoner er ikke tilgjengelige når du bruker Xbox 360-konsollen som tillegg. For å finne ut hvilke funksjoner som ikke er tilgjengelige, kan du se Windows Media Center Extender-enheter: vanlige spørsmål.

Konfigurere Windows Media Center med Xbox 360

Windows Media Center