Konfigurere Xbox 360 som en Windows Media Center Extender-enhet

Oversikt

Obs!  Xbox One støtter ikke strømming av medier fra Windows Media Center.

Du kan bruke Windows Media Center til å strømme musikk, bilder og video på Xbox 360-konsollen fra en hvilken som helst datamaskin på hjemmenettverket. Trinnene nedenfor gjelder for versjonene av Windows som omfatter Media Center (Windows 7 Ultimate, Windows 7 Professional, Windows 7 Home Premium og Windows 7 Enterprise-versjoner). Hvis du vil ha hjelp til å installere Windows Media Center på datamaskinen, kan du se Windows Media Center.

Trinn 1: Koble konsollen til nettverket

Hvis du allerede har koblet konsollen til nettverket, kan du gå til trinn 2 nedenfor.

Hvis ikke kobler du konsollen til hjemmenettverket ved hjelp av en kabelbasert eller trådløs tilkobling. Deretter tester du for å kontrollere at Xbox-konsollen er tilkoblet. Slik gjør du det:

1. Trykk Guide--knappen på Xbox-kontrolleren.
picture
  1. Gå til Settings, og velg deretter System Settings.
picture
  1. Velg Network Settings.
picture
  1. Velg navnet på det trådløse nettverket, eller velg Wired Network for en kablet tilkobling.
picture
  1. Velg Test Xbox Live Connection.
picture

Hvis nettverksstatusen for tilkoblingen til nettverket vises som Tilkoblet, går du til trinn 2 nedenfor. Hvis ikke velger du More Info på konsollen og følger forslagene.

Trinn 2: Fjerne tidligere tilkoblinger (om nødvendig)

Hvis du tidligere har koblet en datamaskin til Xbox 360-konsollen, må du fjerne den eksisterende tilkoblingen.

Du kan fjerne de forrige trinnene på datamaskinen eller på Xbox-konsollen:

Trinn på datamaskin: Fjerne tidligere tilkoblinger

1. Start Windows Media Center.
  2. Klikk Pil ned nederst på menyen, og klikk Innstillinger under Oppgaver.
picture
  1. Klikk Tillegg.
picture
  1. Klikk Xbox 360 Media Center-tillegg.
  2. Klikk Avinstaller.
  3. Klikk Neste.

Trinn på konsoll: Fjerne tidligere tilkoblinger

1. Gå til My Settings, og velg deretter System.
  2. Velg Computers.
  3. Velg Windows Media Center.
  4. Velg Disconnect.
  5. Trykk B-knappen på kontrolleren for å gå tilbake til Xbox Dashboard.

Trinn 3: Hente konfigurasjonsnøkkelen på konsollen

1. På konsollen går du til Apps, velger My Apps, og deretter velger du Windows Media Center.
  2. Tips Ser du ikke Apps? Du må kanskje oppdatere konsollprogramvaren for Xbox 360.
  3. Velg Continue.
  4. Skriv ned den 8-sifrede konfigurasjonsnøkkelen.

Trinn 4: Legge til konsollen i Windows Media Center

1. Start Windows Media Center på datamaskinen.
  2. Gå til Tasks, og klikk deretter Add Extender.
  3. Angi den 8-sifrede konfigurasjonsnøkkelen fra trinn 3 når du blir bedt om det.
  4. Klikk Next for å fullføre installasjonen.

Trinn 5: Starte Windows Media Center på konsollen

Gå til Apps, velg My Apps, og velg deretter Windows Media Center. Det tar litt tid å bygge mediebibliotekene første gang du bruker Windows Media Center på konsollen.

What are other users saying about these topics?

To see what other users are saying about these topics, or to ask your own questions, go to our Xbox Support Forums and view the following conversations:

Vær oppmerksom på at innholdet på støtteforumene for Xbox bare er på engelsk. Du kan oversette innholdet på støtteforumene for Xbox til andre språk ved å lime inn URL-adressen i et oversettelsesverktøy på Internett, for eksempel Bing Translator.