Feilsøke lydproblemer med Xbox 360

Oversikt

Hvis du har problemer med lyden, kan du se disse tipsene først og deretter feilsøkingstrinnene nedenfor.

Hvis du mottar en feilkode eller en statuskode når du har problemet, kan du søke etter en løsning på siden Søk etter feilkoder/statuskoder.

Løsninger

Prøve en annen kabel

Prøv om mulig en annen kabel. Koble til Xbox-konsollen med en annen HDMI-kabel, og start testen på nytt.

Sjekk at lyden er riktig konfigurert

Hvis systemet bruker optisk digitalutgang eller HDMI-utgang, kontroller at den digitale utgangen er riktig konfigurert. Slik gjør du det:

Obs! Disse trinnene gjelder bare systemer som bruker optiske digitalutgang eller HDMI-utgang for lyden.

1. Trykk guideknappen på håndkontrolleren.
En illustrasjon viser en finger som skal til å trykke guideknappen på en Xbox 360-håndkontroller.
  1. Velg Settings og deretter System Settings.
Et skjermbilde viser Xbox-guidemenyen med alternativet System Settings uthevet.
  1. Velg Console Settings.
  2. Velg Lyd.
  3. Velg konfigurasjonsalternativet som svarer til systemet ditt.

Slå av automatisk søk:

Når du starter Xbox 360, kommuniserer konsollen med den tilkoblede TV-en eller skjermen. Under dette "håndtrykket" forteller skjermen Xbox-konsollen hvilke funksjoner som støttes. Enkelte TV-er utfører ikke håndtrykket riktig, så konsollen er kanskje ikke konfigurert for best mulig ytelse.

Slå av skjermsøk for å se om det er problemet. Slik gjør du det:

Obs! Hvis du slår av skjermsøk, må du konfigurere lyd- og bildeinnstillingene manuelt.

1. Trykk guideknappen på håndkontrolleren.
  2. Velg Settings og deretter System Settings.
  3. Velg Console Settings.
  4. Velg Display.
  5. Velg Display Discovery.
  6. Velg Disable.
  7. Slå Xbox 360-konsollen av og deretter på igjen. Prøv om lyden fungerer som den skal.

Lyd uten bilde

Prøv følgende:

• Kontroller at TVen er på.
  • Bytt mellom AV-kilder og innganger på TV-en.
  • Fjern eventuelle enheter, for eksempel en mottaker, som er plassert mellom konsollen og TV-en.
  • Hvis TV-en har energisparingsmodus, slår du av denne funksjonen i TV-ens videoalternativer.

Hvis du bruker Xbox 360 E-konsollen, prøver du følgende:

1. Slå av konsollen.
  2. Koble fra alle lyd- og videokabler (inkludert headsett) på baksiden av konsollen.
  3. Koble bare HDMI-kabelen til på baksiden av konsollen. Koble deretter HDMI-kabelen til en inngang for TV-en.

Bilde uten lyd

Prøv følgende:

Bilde og lyd er ikke synkronisert

Prøv å koble til konsollen og TVen på nytt:

1. Fjern eventuelle enheter som er plassert mellom konsollen og TVen.
  2. Koble HDMI-kabelen på baksiden av konsollen direkte til HDMI-porten på HDTVen eller skjermen.
  3. Hvis du bruker en A/V-kabel som bare er beregnet på lyd, kobler du fra denne kabelen, og deretter kobler du HDMI-kabelen på baksiden av konsollen direkte til HDMI-porten på HDTVen eller skjermen.