Problemer med å spille av filer fra et kamera eller en bærbar enhet på Xbox 360

Oversikt

Du kobler et kamera eller en annen bærbar medieenhet til Xbox 360-konsollen, men kan ikke spille av innholdet eller få tilgang til filene på enheten.

Dette problemet kan oppstå når ett eller flere av følgende er tilfelle:

• Xbox 360-konsollen registrerer ikke den tilkoblede enheten. Lagringsenheten på kameraet eller den bærbare medieenheten ble ikke formatert ved hjelp av FAT32-filsystemet.
  • Filformatet for innholdet på kameraet eller den bærbare medieenheten er ikke kompatibelt med Xbox 360.

Løsninger

Prøv følgende løsninger for å løse problemet. Hvis én løsning ikke løser problemet, prøver du neste løsning.

Løsning 1: Kontrollere at du kan spille av innholdet på selve enheten

Kontroller at musikken, videoen eller bildene kan spilles av riktig på kameraet eller andre bærbare medieenheter.

Løsning 2: Laste ned oppdateringer

Bestemte enheter, for eksempel Zune-spillere, støttes bare av Xbox 360 etter at du installerer en oppdatering for enheten. Du kan løse dette problemet ved å logge på Xbox Live-profilen og deretter installere oppdateringer du blir bedt om å installere.

Løsning 3: Kontrollere at Xbox 360-konsollen kan «se» den bærbare enheten

Hvis Xbox 360-konsollen ikke gjenkjenner enheten, kan du prøve følgende:

• Kontroller at enheten ble formatert ved hjelp av FAT32-filsystemet. Dette gjør du ved å vise enhetsegenskapene. Slik gjør du dette på en Windows 8-basert datamaskin.

Obs!  Xbox 360-konsollen kan ikke formatere en enhet, så du må formatere enheten på en datamaskin.

1. Koble enheten til datamaskinen.
    2. Trykk Windows-ikontasten og R-tasten samtidig for å åpne dialogboksen Kjør.
    3. Skriv inn diskmgmt.msc i Åpne-boksen, og trykk deretter ENTER.
Diskbehandling-verktøyet i Windows viser tilkoblede stasjoner og oppsettet, filsystemet, statusen, kapasiteten og den ledige plassen for dem.
  1. Høyreklikk enheten i vinduet Diskbehandling, og klikk deretter Egenskaper.
  2. Kontroller at filsystemet er FAT32. Hvis det ikke er FAT32, men for eksempel XFAT eller NTFS, må du formatere enheten på nytt med FAT32.

Obs! Alle dataene slettes når du formaterer lagringsenheten.

• Xbox 360-konsollen formidler kanskje ikke nok strøm til enheten. Hvis enheten bruker en strømadapter, må du kanskje koble til strømadapteren når enheten er koblet til Xbox 360-konsollen.

Løsning 4: Kontrollere at innholdet er kompatibelt med Xbox 360-konsollen

Hvis du vil kontrollere at innholdet er kompatibelt med Xbox 360-konsollen, gjør du følgende:

1. Kontroller at lyd- eller videofilen ikke er DRM-beskyttet (Digital Rights Management). Det er ikke sikkert at enheten kan direkteavspille beskyttet innhold på Xbox 360-konsollen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Windows Media Player DRM: vanlige spørsmål.
  2. Kontroller at filene er i et kompatibelt format. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Vanlige spørsmål om video- og lydavspilling på Xbox 360.

Obs!  Hvis du bruker en Apple iPod, kan du se under "Mer informasjon" nedenfor.

3. Hvis filene er kompatible med Xbox 360-konsollen, men ikke spilles av, kobler du enheten til en annen USB-port på konsollen.

Noen enheter spilles ikke av når de er koblet til konsollen. Hvis ingen av trinnene ovenfor løser problemet, prøver du en annen enhet.

Mer informasjon

Hvis du vil lytte til ubeskyttede AAC-filer (Advanced Audio Coding) fra en iPod-musikkspiller eller annen enhet, gjør du følgende:

1. Velg apps startsiden for Xbox, og velg deretter Search Apps.
  2. Velg show me og deretter all media.
  3. Søk etter Optional Media Update.
  4. Velg extras, og velg deretter Optional Media Update.
  5. Velg download, og velg deretter Confirm Download.
  6. Prøv å spille av innholdet på nytt.

Nå kan du lytte til ubeskyttede AAC-lydfiler en og en eller i spillelister. Dette gjøre du ved hjelp av MP3- og WMA-lydfiler fra følgende enheter:

• En iPod
  • En bærbar musikkspiller
  • Xbox 360-harddisken
  • En USB-flash-minneenhet

Obs!

• Du kan koble en bærbar musikkspiller til Xbox 360-konsollen for å lytte til musikk mens du spiller Xbox 360-spill. Xbox 360-konsollen støtter imidlertid ikke alle musikkformater eller alle bærbare musikkspillere. Du kan ikke spille av opphavsrettsbeskyttet musikk fra bestemte tjenester, for eksempel Apple iTunes. Hvis du vil spille av ubeskyttet AAC-musikk fra en Apple iPod, bruker du Xbox Live Gold-medlemskapet til å laste ned Optional Media Update fra Xbox Live. (Se Høre på musikk på Xbox 360-konsollen.)
  • Du kan bare laste ned og installere AAC-kodeken én gang per spillerprofil. Vurder for eksempel følgende scenario:
    1. Du bruker spillerprofilen til å laste ned og installere AAC-kodeken på Xbox-konsollen.
    2. Deretter bruker du spillerprofilen til å laste ned og installere AAC-kodeken på konsollen til en venn.

I dette scenariet er det ikke sikkert at AAC-kodeken fungerer som forventet på vennens konsoll. Det får kanskje følgende feilmelding:

Can’t download – Optional iPod Support

Statuskode 8007005

• iPod-enheten kan ikke direkteavspille video på Xbox 360-konsollen på grunn av et patentert videoformat. Du kan imidlertid spille av noen musikkfiler fra en iPod.