Endre innstillingen for videoinngangen på TVen

Symptomer

Når du slår på Xbox 360-konsollen, skal TVen vise Xbox-dashbordet. Eller den skal vise et spill eller en startskjerm for en film hvis du har en plate i plateskuffen. Hvis du ser en tom skjerm eller et vanlig TV-program, bør du endre innstillingene for videoinngangen på TVen til den videoinngangen som brukes av konsollen.

• Følg instruksjonene i TVens brukerhåndbok for å konfigurere videoinngangen manuelt.
  • Vanlige innstillinger for videoinngangen inkluderer AUX, HDMI, Line In, Input og Source.

Endre innstillingene for videoinngangen for å bytte mellom å se på TV og spille av filmer eller spille spill på konsollen. Hvis skjermen fortsatt er tom, kan du prøve løsningene i Feilsøke problemer med lyd og bilde.