Slik konfigurerer du lydinnstillinger på Xbox 360-konsollen

På denne siden

Lydformater som støttes

Xbox 360-konsollen støtter følgende analoge og digitale filformater:

• Analog stereo
  • Digital stereo PCM, 16-bit, 48 kilohertz (kHz)
  • Dolby Digital 5.1-kanals digital lyd, 48 kHz
  • WMA Pro
  • Tilbakespilling av DTS (Digital Theatre Surround) 5.1-media (f.eks. filmer) ved at den kodede DTS-bitstrømmen sendes til en ekstern DTS-dekoder

Tilkobling av Xbox 360 E-konsollen for digital lyd

HDMI-kabel
HDMI-kabel

For digitale utdata til et stereoanlegg eller hjemmekinosystem:

• Koble Xbox 360 E-konsollen til HD-TVen med en HDMI-kabel.
  • Koble den ene enden av kabelen (ikke inkludert) til utgangen for digitallyd på TVen. Koble den andre enden til inngangen for digitallyd på stereoanlegget eller hjemmekinosystemet.

Tilkobling av Xbox 360 S-konsollen for digital lyd

Du kan bruke følgende kabler til digitale utdata:

VGA HD AV-kabel for Xbox 360 S-Video/AV-kabel for Xbox 360
VGA HD AV-kabel for Xbox 360 S-Video/AV-kabel for Xbox 360

Du kan koble til en optisk lydkabel med S/PDIF-inngangen (TOSLINK) på kabelen eller adapteren.

Hvis du vil koble digitallyd til en Xbox 360 S-konsoll, kobler du lydkabelen til S/PDIF-inngangen (for optisk lyd/TOSLINK) på baksiden.

Konfigurere lydinnstillinger på konsollen

Obs!Trinnene nedenfor kan variere avhengig av typen kabel du bruker på konsollen og lydmottakeren eller utgangsenheten du bruker.

1. Start Xbox 360-konsollen uten en disk i CD-skuffen.
  2. Gå til Settings og velg System.
  3. Velg Console Settings og velg deretter Audio.
  4. Velg Digital Output og velg deretter typen digitale utdata som brukes av lydsystemet:
    • Digital stereo
    • Dolby Digital 5.1
    • Dolby Digital med WMA Pro: Denne innstillingen aktiverer WMA Pro-gjennomgang hvis mottakeren har støtte for WMA Pro-formatet.