Konfigurere Xbox 360-konsollen

Har du fått deg en Xbox-konsoll og er ikke sikker på hvordan du konfigurerer den? Da har du kommet til rett sted! Det er enkelt å konfigurere den, og det tar bare noen minutter å koble til før du kan spille spill, se filmer, kontakte venner og mye mer!

Konfigurasjon

Nedenfor finner du noen koblinger som kan være nyttige når du skal konfigurere Xbox-konsollen for første gang.

Konfigurere den originale Xbox 360-konsollen eller Xbox 360 S-konsollen

Systemkomponenter for Xbox 360

Du har fått deg en ny Xbox 360-konsoll! Gratulerer! Nå er spørsmålet hvordan du setter den sammen. Finn ut hvordan du pakker den ut, konfigurerer den, kobler til utstyr og kobler Xbox 360-konsollen til TVen.

Xbox 360, Kinect og tilbehør: tilbehør

Illustrasjon av en mann som har på seg et trådløst Bluetooth-hodesett for Xbox 360

Vil du ha en bedre Xbox-opplevelse? Få informasjon om håndkontrollere, hodesett, harddisker og annet tilbehør som bidrar til å gjøre Xbox 360-opplevelsen enda bedre.

Tilbehør og erstatningsdeler til Kinect for Xbox 360

Kinect-sensoren for Xbox 360

Det er viktig å konfigurere og vedlikeholde Kinect-sensoren. Finn ut hvor du får tak i tilbehør, hvordan du erstatter spill, hvordan du kalibrerer Kinect-sensoren, og hvor det er best å feste den.

Windows 8: Konfigurere Xbox 360 som en Windows Media Center extender-enhet

Oppgaver-fanen i Windows Media Center, der alternativet extender-enhet er valgt

Du kan bruke Windows Media Center til å spille av musikk, videoer og bilder direkte fra datamaskinen til fjernsynet. Få svar på vanlige spørsmål om hvordan du kobler Xbox 360-konsollen til hjemmenettverket og bruker Windows Media Center.