Koble Xbox 360 S-konsollen eller den originale Xbox 360-konsollen til en TV

Xbox 360-konsollen støtter forskjellige kabeltyper. Finn ut hvordan du kobler konsollen til en HDTV, standard-TV eller dataskjerm med forskjellige kabler.

Obs!  Denne artikkelen gjelder bare for den originale Xbox 360-konsollen og Xbox 360 S-konsollen. Hvis du vil ha informasjon om hvordan du kobler Xbox 360 E-konsollen til en TV, kan du se Koble Xbox 360 E-konsollen til en TV.

Illustrasjon av en HDMI-kabel for Xbox 360
HDMI-kabel for Xbox 360
Illustrasjon av en HD AV-kabel for Xbox 360
HD AV-kabel for Xbox 360
Illustrasjon av en VGA HD AV-kabel for Xbox 360
VGA HD AV-kabel for Xbox 360
Illustrasjon av en kompositt-AV-kabel for Xbox 360
Kompositt-AV-kabel for Xbox 360

Slik kobler du til

Koble til Xbox 360: Bruke HDMI-kabel for Xbox 360

HDMI-kabelen (High-Definition Multimedia Interface) er den vanligste kabelen å bruke med HDTV og HD-skjermer. Ikke alle originale Xbox 360-konsoller har en HDMI-utgang.

En illustrasjon viser den ene enden av en HDMI-kabel for Xbox 360 koblet til baksiden av en Xbox 360-konsoll og den andre enden koblet til en TV.
  1. Koble HDMI-kabelen til HDMI-inngangen.
  2. Koble den andre enden av HDMI-kabelen til HDMI-inngangen på HDTV-en eller skjermen.
  3. Slå på TV-en og konsollen.

Obs!

• Hvis du ikke ser Xbox-dashbordet når du slår på TV-en og konsollen, må du kanskje velge videoinngangen.
  • Konsollen bruker automatisk standard skjerminnstillinger. Hvis du vil prøve å forbedre videovisningen, kan du endre innstillingene på konsollen.

Koble til Xbox 360: bruke HD AV-kabel for Xbox 360

Xbox 360 HD AV-kabelen leveres med noen Xbox 360-konsollpakker. Den virker både med HDTV og standard-TV og HD-skjermer og standardskjermer

Illustrasjon av en HD AV-kabel for Xbox 360
  1. Still bryteren på A/V-kontakten for TV-en eller skjermen:
    • HD: Still den til HDTV.
    • Standard: Still den til TV.

Obs!  Still bryteren til HDTV bare hvis TV-en eller skjermen støtter en skjermoppløsning på 480p eller høyere.

En illustrasjon viser den ene enden av HD AV-kabelen for Xbox 360 koblet til en Xbox 360-konsoll og den andre enden koblet til den tilhørende inngangen på en TV.
  1. Koble kontaktene på HD AV-kabelen til kontaktene med samme farge på TV-en. Hvis du har en HDTV og kabelen har en gul RCA-komposittvideokontakt, må du la den være frakoblet.

Obs! Bruk de gule, røde og hvite kontaktene til å koble til en standard-TV. Ikke bruk de andre kontaktene.

2. Koble A/V-kontakten på HD AV-kabelen til A/V-porten på konsollen.
  3. Slå på TV-en og konsollen.

Obs!

• Hvis du ikke ser Xbox-dashbordet når du slår på TV-en og konsollen, må du kanskje velge videoinngangen.
  • Konsollen bruker automatisk standard skjerminnstillinger. Hvis du vil prøve å forbedre videovisningen, kan du endre innstillingene på konsollen.

Koble til Xbox 360: Bruke VGA HD AV-kabel for Xbox 360

Xbox 360 VGA HD AV-kabelen følger vanligvis ikke med Xbox 360-konsollpakker. Hvis skjermen din krever denne kabelen, må du kjøpe den separat. Hvis du allerede har kabelen, men skjermen har ikke en VGA-inngang, kan du kjøpe en adapter.

En illustrasjon viser den ene enden av en VGA HD AV-kabel for Xbox 360 koblet til en Xbox 360-konsoll og den andre enden koblet til de tilhørende portene på en TV.
  1. Koble A/V-kontakten på VGA-kabelen til A/V-porten på konsollen.
  2. Koble VGA-kontakten på VGA-kabelen til VGA-inngangen på HDTV-en eller skjermen.
  3. Koble venstre og høyre (hvit og rød) lydkontakt på VGA-kabelen til lydporten på skjermen.
  4. Slå på TV-en og konsollen.

Obs!

• Hvis du ikke ser Xbox-dashbordet når du slår på TV-en og konsollen, må du kanskje velge videoinngangen.
  • Konsollen bruker automatisk standard skjerminnstillinger. Hvis du vil prøve å forbedre videovisningen, kan du endre innstillingene på konsollen.

Koble til Xbox 360: Bruke kompositt-AV-kabel for Xbox 360

Bruk Xbox 360 kompositt AV-kabel med en standard TV eller skjerm. Denne kabelen støtter ikke HD.

En illustrasjon viser den ene enden av en kompositt-AV-kabel for Xbox 360 koblet til en Xbox 360-konsoll og den andre enden koblet til de tilhørende inngangene på en TV.
  1. Koble A/V-kontakten til A/V-porten på konsollen.
  2. Finn A/V-inngangene på TV-en eller skjermen. Koble de fargekodede kontaktene på den kompositte AV-kabelen til de tilhørende portene på TV-en på følgende måte:

Gul = komposittvideo
    Rød = analog lyd for høyre kanal
    Hvit = analog lyd for venstre kanal

Obs! Mono-TV-er har bare én lydkontakt. Koble enten den røde eller den hvite kontakten til TV-en.

3. Slå på TV-en og konsollen.

SCART-adapter (for Storbritannia, Europa, Australia og New Zealand)

Illustrasjon av en SCART-adapter
  1. Koble A/V-kontaktene til tilhørende fargekodede porter på SCART-adapteren.
  2. Koble A/V-kabelen og SCART-adapteren til en tilgjengelig SCART-tilkoblingsport.
  3. Slå på TV-en eller konsollen.

Obs!

• Hvis du ikke ser Xbox-dashbordet når du slår på TV-en og konsollen, må du kanskje velge videoinngangen.
  • Konsollen bruker automatisk standard skjerminnstillinger. Hvis du vil prøve å forbedre videovisningen, kan du endre innstillingene på konsollen.

What are other users saying about these topics?

To see what other users are saying about these topics, or to ask your own questions, go to our Xbox Support Forums and view the following conversations:

Vær oppmerksom på at innholdet på støtteforumene for Xbox bare er på engelsk. Du kan oversette innholdet på støtteforumene for Xbox til andre språk ved å lime inn URL-adressen i et oversettelsesverktøy på Internett, for eksempel Bing Translator.