Koble Xbox 360 E-konsollen til en TV

Finn ut hvordan du kobler Xbox 360 E-konsollen til en HDTV, standard-TV eller dataskjerm.

Obs!  Denne artikkelen gjelder bare for Xbox 360 E-konsollen. Hvis du vil ha informasjon om hvordan du kobler til andre Xbox-konsoller, kan du se Koble Xbox 360 S-konsollen eller den originale Xbox 360-konsollen til en TV.

Slik kobler du til

Koble til Xbox 360 E: Bruke HDMI-kabel for Xbox 360

En illustrasjon av HDMI-kabelen for Xbox 360
HDMI-kabel for Xbox 360

HDMI-kabelen (High-Definition Multimedia Interface) er den vanligste kabelen å bruke med HDTV og HD-skjermer.

Piler i en illustrasjon angir tilkoblingspunktene til HDMI-kabelen for Xbox 360 mellom en HDTV og Xbox 360 E-konsollen.
  1. Koble HDMI-kabelen til HDMI-inngangen.
  2. Koble den andre enden av HDMI-kabelen til HDMI-inngangen på HDTV-en eller skjermen.
  3. Slå på TV-en og konsollen.

Obs!

• Hvis du ikke ser Xbox-dashbordet når du slår på TV-en og konsollen, må du kanskje velge videoinngangen.
  • Konsollen bruker automatisk standard skjerminnstillinger. Hvis du vil prøve å forbedre videovisningen, kan du endre innstillingene på konsollen.

Koble til Xbox 360 E: Bruke kompositt-AV-kabel for Xbox 360

Illustrasjon av kompositt-AV-kabelen for Xbox 360

3,5 mm kompositt AV-kabel for Xbox 360 E

Piler i en illustrasjon angir tilkoblingspunktene til kompositt-AV-kabelen for Xbox 360 mellom en HDTV og Xbox 360 E-konsollen.
  1. Koble den lille kontakten på 3,5 mm til riktig port på konsollen.
  2. Finn A/V-inngangene på TV-en eller skjermen. Koble de fargekodede kontaktene på den kompositte AV-kabelen til de tilhørende portene på TV-en på følgende måte:

Gul = komposittvideo
    Rød = analog lyd for høyre kanal
    Hvit = analog lyd for venstre kanal

Obs! Mono-TV-er har bare én lydport. Koble enten den røde eller den hvite kontakten til TV-en.

3. Slå på TV-en og konsollen. Xbox-dashbordet skal vises på skjermen.

Obs!

• Hvis du ikke ser Xbox-dashbordet når du slår på TV-en og konsollen, må du kanskje velge videoinngangen.
  • Konsollen bruker automatisk standard skjerminnstillinger. Hvis du vil prøve å forbedre videovisningen, kan du endre innstillingene på konsollen.