Xbox 360-dashbordet viser tekst på feil språk

Problem

Når Xbox 360-konsollen er koblet til Xbox Live, vises noe tekst i Xbox-dashbordet på et annet språk. For eksempel vises områder i huben Hjem på et annet språk. Dette kan forekomme når språkinnstillingen for Xbox Live-kontoen ikke samsvarer med språkinnstillingen på Xbox 360-konsollen. Du løser dette problemet ved å kontrollere at språkinnstillingene på Xbox 360-konsollen og Xbox Live-kontoen er satt til samme språk.

Obs! Følgende Xbox Live-funksjoner støttes ikke av språkinnstillingen i Xbox Live, men av språkinnstillingen på Xbox-konsollen:

• Kanalnavn på Xbox-dashbordet, for eksempel Min Xbox.
  • Reklameinnhold på ulike Xbox Live-kanaler

Løsninger

Endre språk på Xbox 360-konsollen

Hvis du vil endre språkinnstillingen på Xbox 360-konsollen, kan du gjøre følgende:

1. Trykk Guide-knappen på kontrolleren.
  2. Gå til Settings, og velg deretter System Settings.
  3. Velg Console Settings.
  4. Velg Language and Locale.
  5. Velg Language.
  6. Velg språket du vil bruke.

Endre språk på Xbox Live-kontoen

Du kan endre språket for Xbox Live-kontoen hvis landet eller området du bor i, støtter flere språk (for eksempel Canada). Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du kan endre område, går du til siden Endre området for Xbox Live-kontoen.

Slik endrer du språket for Xbox Live-kontoen:

1. Gå til Faktureringskontoopplysninger.
  2. Logg på med din Microsoft-konto.
  3. Hvis flere språk støttes for landet eller området du bor i, velger du et språk fra Foretrukket språk.
    Obs! Alternativet Foretrukket språk vises ikke hvis bare ett språk støttes (for eksempel i USA).
  4. Klikk Lagre.

Det kan ta opptil 24 timer før endringene trer i kraft på Xbox 360-konsollen.

I tabellen nedenfor vises språkene som er tilgjengelige for Xbox Live i bestemte land eller områder.

Land/område

Xbox Live-språk

• Australia
  • Engelsk
  • Østerrike
  • Tysk
  • Belgia
  • Fransk eller nederlandsk
  • Canada
  • Engelsk eller fransk
  • Danmark
  • Engelsk
  • Finland
  • Engelsk
  • Frankrike
  • Fransk
  • Tyskland
  • Tysk
  • Storbritannia
  • Engelsk
  • Hongkong
  • Engelsk eller kinesisk
  • India
  • Engelsk
  • Irland
  • Engelsk
  • Italia
  • Italiensk
  • Japan
  • Japansk
  • Korea
  • Koreansk
  • Mexico
  • Spansk
  • Nederland
  • Engelsk
  • New Zealand
  • Engelsk
  • Norge
  • Engelsk
  • Portugal
  • Portugisisk
  • Singapore
  • Engelsk
  • Spania
  • Spansk
  • Sverige
  • Engelsk
  • Sveits
  • Fransk eller tysk
  • Taiwan
  • Kinesisk
  • USA
  • Engelsk