Feilsøke Xbox 360-dashbordet

Oversikt

Finn ut hva du må gjøre hvis Xbox 360-dashbordet ser annerledes ut enn dashbordet som vises i referansene, vennelisten har forsvunnet eller konsollen tilfeldig starter på nytt.

Løsninger

Dashbordet mitt er ikke likt det som vises i eksemplene

Det kan hende at du ikke har siste versjon av konsollprogramvaren installert. Se Oppdatere konsollprogramvaren for Xbox 360.

Vennelisten min har forsvunnet

Hvis du vil vise vennelisten din, gjør du følgende:

1. Start konsollen på nytt.
  2. Logg på med den Xbox Live-aktiverte gamertagen.
  3. Be noen du har i din venneliste, om å slette deg fra sin venneliste.
  4. Send en ny venneinvitasjon til samme person.
  5. Logg av Xbox Live, og logg deretter på Xbox Live på nytt. Nå skal vennelisten din vises på Xbox-dashbordet.
På Xbox 360-konsollen kan du tilpasse og administrere familiens tilgang til spill, filmer og TV-innhold. Finn ut mer om foreldrekontroll på Xbox 360.

Konsollen starter tilfeldig på nytt

1. Sørg for at Guide-knappen på håndkontrolleren og strømknappen på konsollen ikke er trykket eller sitter fast, og start deretter konsollen på nytt. Hvis du trykker disse knappene, kan det føre til at konsollen starter på nytt.
  2. Slå av konsollen.
  3. Hvis du bruker Xbox 360-harddisken, må du kontrollere at den er riktig tilkoblet. Hvis Xbox 360-harddisken ikke er riktig tilkoblet, kan det i svært sjeldne tilfeller hende at den starter på nytt regelmessig uten spesiell grunn. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du tilbakestiller Xbox 360-harddisken, kan du se Sette inn eller ta ut en Xbox 360-harddisk.
  4. Start konsollen på nytt.