Deaktivere funksjonen for automatisk pålogging i Xbox Live på Xbox 360

Oversikt

I denne artikkelen finner du informasjon om funksjonen for automatisk pålogging i Xbox Live og hvordan den aktiveres og deaktiveres på Xbox 360-konsollen.

Aktivere og deaktivere funksjonen for automatisk pålogging

Gjør følgende for å aktivere eller deaktivere funksjonen for automatisk pålogging:

1. Logg på Xbox Live.
  2. Velg Innstillinger, og velg deretter Profil.
  3. Velg Innstillinger for pålogging.
  4. Velg Automatisk pålogging, og gjør deretter de ønskede endringene.

Mer informasjon

Innstillingen for automatisk pålogging lagres på Xbox 360-konsollen, men ikke i profilen på Xbox Live-serverne. Hvis du deaktiverer funksjonen for automatisk pålogging på konsollen, lagres innstillingen på denne, men du blir ikke logget på automatisk hvis du bruker profilen på en annen konsoll.

Automatisk pålogging kan bare aktiveres i én profil på én Xbox 360-konsoll. Hvis du har flere profiler på en konsoll, deaktiveres automatisk pålogging for en profil hvis du aktiverer funksjonen for en annen profil, og dette skjer automatisk.