Av/på-lampen på Xbox 360 E-konsollen

Lysindikatorene rundt av/på-knappen på Xbox 360 E-konsollen er forskjellige fra de som er på Xbox 360 S-konsollen eller den originale Xbox 360-konsollen.

Xbox 360 E-konsollen
Xbox 360 E-konsollen
Xbox 360 S-konsoll Original Xbox 360
Xbox 360 S-konsoll Original Xbox 360

På Xbox 360 E-konsollen er det ett lys bak av/på-knappen, mens på Xbox 360 S-konsollen og den originale Xbox 360-konsollen, er det fire LED-lys bak av/på-knappen.

Det at det bare er én lampe bak av/på-knappen endrer konsollens forventede virkemåte til en viss grad. Hvis du for eksempel slår på Xbox 360 E-konsollen, vil lampen bak av/på-knappen først blinke og deretter lyse jevnt når konsollen har startet helt opp. Når du imidlertid slår på Xbox 360 S-konsollen eller den originale Xbox 360-konsollen, blinker de fire LED-lampene kort med klokkeretningen og deretter endres de til vedvarende grønn.