Xbox 360 E-konsollen starter på nytt eller TV-skjermen blir svart når du bytter innganger på TVen

Det kan hende at Xbox 360 E-konsollen starter på nytt, eller at TV-en eller skjermen blir svart når du bytter inngangen til TV-en fra Xbox 360 E-konsollen til en annen inngang, for eksempel det vanlige kabelsignalet.

Prøv følgende løsning for å løse problemet:

1. Slå av Xbox 360 E-konsollen og TVen eller skjermen.
  2. Koble fra alle lyd- og videokabler (inkludert hodesett) på baksiden av konsollen.
En illustrasjon viser en hånd som kobler fra en USB-kabel på baksiden av en Xbox 360 E-konsoll.
  1. Koble til bare HDMI-kabelen på baksiden av konsollen, og deretter til en inngang for TVen eller skjermen.
En illustrasjon viser den ene enden av en HDMI-kabel for Xbox 360 bli koblet til bak på en Xbox 360 E-konsoll, og den andre enden bli koblet til en TV.
  1. Slå på Xbox 360 E-konsollen og TVen eller skjermen.
  2. På fjernkontrollen for TVen eller skjermen bytter du innganger fra konsollen til leverandøren av kabel-TV-programmer eller hjemmeunderholdningssystemet, og deretter tilbake til konsollen.

Du kan hindre at dette problemet oppstår i fremtiden, ved å unngå å bruke konsollens HDMI-port og 3,5-millimeterport samtidig. Du får de beste resultatene med et hodesett fra en tredjepart ved å koble det til lydutgangene på TV-en eller skjermen.