Blinkende grønt lys på Xbox 360-konsollens av/på-knapp

Oversikt

Det grønne lyset på av/på-knappen på Xbox 360-konsollen blinker når konsollen utfører følgende to handlinger:

• Lyset blinker raskt når DVD-skuffen åpnes eller lukkes.
  • Lyset blinker sakte når konsollen laster ned Xbox Live-innhold etter at konsollen er slått av.
En illustrasjon viser en original Xbox 360-konsoll og en Xbox 360 S-konsoll, der begge har et blinkende grønt lys på strømknappen.

Obs!  Hvis du vil ha informasjon om hvordan du løser problemer med CD/DVD-stasjonen, kan du se Løsning for CD/DVD-stasjonen i Xbox 360.

Mer informasjon

Lyset på av/på-knappen blinker sakte etter at konsollen er slått av

Hvis en nedlasting pågår når du slår av Xbox 360, går konsollen inn i lav strømmodus. Midten av av/på-knappen på konsollen blinker grønt hvert fjerde sekund til nedlastingen er fullført. Når Xbox 360 laster ned innhold i lav strømmodus, er de andre lysene rundt av/på-knappen av, og ingen bilder vises på skjermen eller TV-en. Etter at konsollen er ferdig med å laste ned alle elementene i køen for aktive nedlastinger, slås konsollen av.

Hvis du vil at konsollen skal slås av umiddelbart og ikke fortsette å laste ned innhold i bakgrunnen, kan du deaktivere alternativet for bakgrunnsnedlasting. Slik gjør du det:

1. Trykk guideknappen på håndkontrolleren.
En pil peker mot guideknappen på en Xbox 360-håndkontroller.
  1. Velg Settings og deretter System Settings.
  2. Velg Console Settings.
System Settings-skjermen, der Console Settings er uthevet
  1. Velg Startup and Shutdown.
Console Settings-skjermen, der Startup and Shutdown er uthevet
  1. Velg Background Downloads.
  2. Velg Disable.
Background Downloads-skjermen, der alternativet Disable er fremhevet
  1. Velg Ja for å bekrefte endringen.

Obs!  Familietidtakeren teller ikke tiden som brukes på å laste ned innhold i bakgrunnen.