Fire lys blinker rødt på den originale Xbox 360-konsollen

Fire lys blinker rødt rundt av/på-knappen på den originale Xbox 360-konsollen. Fire blinkende lys betyr at konsollen ikke registrerer en A/V-kabel.

Fire blinkende røde lys rundt av/på-knappen på en original Xbox 360-konsoll.

Løsning 1: Koble fra A/V-kabelen, og koble den til på nytt.

Det kan være et problem med A/V-kabelen. A/V-kabelen brukes til å koble konsollen til TV-en.

En illustrasjon viser den ene enden av A/V-kabelen koblet til en original Xbox 360-konsoll og den andre enden koblet til de tilhørende inngangene på en TV.

Koble fra A/V-kabelen og koble den til på nytt

1. Slå av TV-en og konsollen.
  2. Koble kabelen fra A/V-porten på baksiden av konsollen.
En illustrasjon viser hvordan A/V-kabelen kobles fra A/V-porten på baksiden av en original Xbox 360-konsoll.
  1. Koble fra A/V-kontaktene på TV-en.
En illustrasjon viser hvordan A/V-kontaktene kobles fra de tilhørende inngangene på en TV.
  1. Koble A/V-kabelen til A/V-porten på konsollen på nytt.
En illustrasjon viser hvordan A/V-kabelen kobles til A/V-porten på baksiden av en original Xbox 360-konsoll.
  1. Koble A/V-kontaktene til TV-en på nytt. A/V-kontaktene svarer til fargene på portene for komponentvideo, komposittvideo og lyd på TV-en.
En illustrasjon viser hvordan A/V-kontaktene kobles til de tilhørende inngangene på en TV.
  1. Slå på TV-en og konsollen.

Hvis fire lys fortsatt blinker rødt, prøver du neste løsning.

Løsning 2: Prøv en annen A/V-kabel.

Prøv å bruke en annen A/V-kabel til å koble konsollen til TV-en. Du kan enklest finne ut om det er et problem med kabelen eller konsollen, ved å bruke en annen A/V-kabel.

Her er et par måter du kan få tak i en ekstra A/V-kabel på: