Feilsøke Xbox 360-harddisker

Finn løsninger på vanlige problemer med Xbox 360-harddisken.

Obs! Bruk alltid autoriserte produkter fra Microsoft for den beste spillopplevelsen,

Feilsøking

Konsollen registrerer ikke harddisken

Hvis Xbox 360-konsollen ikke oppdager en tilkoblet harddisk, kan du prøve disse løsningene i følgende rekkefølge:

1. Årsaken til dette problemet kan være en harddisk som ikke er satt inn riktig. Du kan kontrollere at den er satt inn riktig, under Sette inn eller ta ut en Xbox 360-harddisk.
  2. Slå Xbox 360-konsollen av og deretter på igjen:
    1. Slå konsollen av, og ta deretter ut Xbox 360-harddisken.
    2. Slå konsollen på og deretter av igjen.
    3. Sett inn harddisken på nytt, og slå deretter konsollen på igjen.
  3. Hvis du har en annen harddisk, kan du prøve denne i konsollen.
  4. Formater harddisken.
    Viktig!  Når du formaterer en lagringsenhet, slettes all informasjon som er lagret på enheten, og du kan ikke gjenopprette denne informasjonen. Før du formaterer harddisken, må du sikkerhetskopiere all informasjon du vil beholde, til en annen enhet. Hvis du vil ha informasjon om hvordan du formaterer en harddisk, kan du gå til Lagring for Xbox 360 og lese delen "Formatere en lagringsenhet".
  5. Bytt harddisken. Du kan bestille en ny Xbox 360-harddisk fra det nettbaserte servicesenteret for Xbox.
    Obs!  Konsollregistrering er påkrevd for å bytte en harddisk der garantien fortsatt gjelder. Har du spørsmål om reparasjon eller garanti? Se Vanlige spørsmål om garanti og service for Xbox 360.
Hvis ingen av disse trinnene ikke løser problemet, må du reparere konsollen (logg på med Microsoft-kontoen hvis du blir bedt om det).

Feilkode E68

Hvis du vil ha informasjon om denne feilkoden, kan du se Feilkode E68 vises når ett rødt lys blinker når du bruker Xbox 360-konsollen.

Hvis du vil søke etter andre statuskoder, kan du se siden Søk etter feilkoder og statuskoder.

Feilmeldingen "No space available" (ingen tilgjengelig plass) eller “The destination device is full” (målenheten er full)

Prøv å frigjøre plass på lagringsenheten eller bruke en annen lagringsenhet.

Feilmeldingen "Can’t transfer item" (kan ikke overføre element)

Ikke alle elementer kan overføres. Hvis du mottar denne meldingen, kan du ikke overføre elementet.

Hvis du prøver å overføre et element mellom profiler, må du følge de samme trinnene du brukte til å hente elementet for den opprinnelige profilen.

Feilmeldingen "Kan ikke utføre handlingen"

Hvis du får en feilmelding om at handlingen ikke kan utføres når du prøver å flytte, slette eller laste ned Xbox Live-profilen på nytt, kan du prøve løsningene nedenfor.

Løsning 1: Logge på Microsoft-kontoen på datamaskinen

1. Gå til accounts.live.com, og logg på med Microsoft-kontoen.

Obs!  Hvis du ikke kan logge på Microsoft-kontoen, kan det hende at tjenesten har tekniske problemer. Prøv å logge på på nytt senere.

2. Hvis du kan logge på Microsoft-kontoen på datamaskinen, prøver du å logge på på Xbox 360-konsollen.

Løsning 2: Fjerne alle profiler med samme navn

Prøv å gjenopprette Xbox Live-kontoen ved hjelp av gamertagen og Microsoft-kontoopplysningene som du opprinnelig brukte da du opprettet kontoen. Slik gjør du det:

1. Trykk guideknappen på håndkontrolleren, og trykk deretter X for å logge av.
  2. Fjern eventuelle profiler på Xbox 360-konsollen som har samme navn som gamertagen du vil gjenopprette. Slik sletter du en profil:
    1. Gå til Settings-området på konsollen, og velg deretter System.
    2. Velg Storage.
    3. Velg lagringsenheten som profilen ligger på.
    4. Velg Profiles.
    5. Velg gamertagen du vil slette.
    6. Velg Delete.
    7. Velg Delete Profile Only.
  3. Trykk guideknappen på håndkontrolleren.
  4. Velg Download Profile, og følg deretter instruksjonene på skjermen.

Du blir bedt om å formatere harddisken

Hvis du bruker en harddisk som ikke kommer fra Microsoft, kan enheten se uformatert ut, og du kan bli bedt om å formatere harddisken. Prøv å koble fra harddisken og koble den til på nytt for å se om dette løser problemet.

Hvis ikke disse metodene løste problemet

Hvis ingen av løsningene ovenfor fungerer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.