Lyd- og videoproblemer i en app på Xbox 360

Oversikt

Hvis du har problemer med lyd eller video i en app, kan du se disse tipsene først og deretter feilsøkingstrinnene nedenfor.

Hvis du mottar en feilkode eller en statuskode når du har problemet, kan du søke etter en løsning på siden Søk etter feilkoder/statuskoder.

Løsninger

Løsning 1: Test tilkoblingen til Xbox Live

Hvis du opplever bufringsproblemer med en videoapp, f.eks. Netflix, prøver du først å teste tilkoblingen til Xbox LIVE. Slik gjør du det:

1. Fra Xbox-dashbordet går du til Settings og velger deretter System.
  2. Velg Network Settings.
  3. Velg nettverket du bruker for å koble til Internett.
  4. Velg Test Xbox Live Connection.
  5. Følg instruksjonene/forslagene på skjermen.

Se Løsning for treg ytelse for Xbox 360 hvis du vil ha mer hjelp.

Løsning 2: Slett lagrede spilldata

Hvis du ennå opplever bufringsproblemer, sletter du appens data for lagrede spill. Slik gjør du det:

1. Fra Xbox Dashboard går du til Settings og velger deretter System.
  2. Velg Storage, og velg deretter den primære lagringsenheten
  3. Velg Games and Apps.
  4. Velg appen du har problemer med.
  5. Velg alle oppføringer med "Saved Game", velg Delete og bekreft deretter slettingen.

Løsning 3: Slett appen, og installer den på nytt

Hvis en videoapp slutter å svare, sletter du appen og installerer den på nytt. Slik gjør du det:

1. Fra Xbox-dashbordet går du til Settings og velger deretter System.
  2. Velg Storage.
  3. Velg den primære lagringsenheten.
  4. Velg Spill og apper.
  5. Finn og velg alle elementer som refererer til appen.
  6. Velg Delete.
  7. Gå tilbake til Xbox-dashbordet.
  8. Gå til Apps og velg deretter Browse Apps.
  9. Bla gjennom eller søk etter appen.
  10. Velg appen for å laste den ned på nytt.

Hvis du opplever andre lyd- eller videoproblemer med en app, går du til siden Apps, klikker appen du har problemer med og klikker deretter koblingen "Troubleshoot problems" på siden som kommer opp.

Obs! Internet Explorer-appen støtter ikke Adobe Flash. Videoer som krever Adobe Flash, vil ikke kunne vises i denne appen.