Direkteavspilling av medier ved hjelp av Groove, Film og TV eller Windows Media Player med Xbox 360

Du kan direkteavspille musikk, bilder og video på Xbox 360-konsollen fra en datamaskin ved å bruke Windows Media Player, Groove eller Film og TV.

Obs!  Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du bruker Windows Media Center til å strømme innhold fra datamaskinen til konsollen, kan du se kundestøtte for Windows Media Center på Xbox 360.

Trinn 1: Koble konsollen til nettverket (hvis du ikke har gjort det allerede).

Hvis du allerede har koblet konsollen til nettverket, kan du gå til «Trinn 2: Konfigurer Windows Media Player» nedenfor. Hvis ikke kobler du konsollen til hjemmenettverket ved hjelp av en kabelbasert eller trådløs tilkobling. Deretter tester du for å kontrollere at Xbox-konsollen er tilkoblet. Slik gjør du det:

1. Gå til settings fra startsiden for Xbox, og velg deretter System Settings.
  2. Velg Network Settings.
  3. Velg Wired Network eller Wireless network.
  4. Velg Test Xbox Live Connection.
Network Settings-skjermen på Xbox 360, der alternativet Test Xbox Live Connection er uthevet

Hvis nettverksstatusen vises som Connected, går du til trinn 2 nedenfor. Hvis ikke velger du More Info på konsollen og følger forslagene.

Trinn 2: Konfigurer Windows Media Player.

Skaff deg Windows Media Player.

Hvilken versjon vil du bruke?

• Windows Media Player 12 (Windows 7)
    1. Velg Aktiver direkteavspilling på menyen Direkteavspilling i Windows Media Player.
    2. Velg Aktiver direkteavspilling på siden som vises.
    3. Gi mediebiblioteket et navn, og velg deretter OK.
  • Windows Media Player 11 (Windows Vista)
    1. Høyreklikk Bibliotek i Windows Media Player, og velg deretter Mediedeling.
    2. Velg Del mine medier, og velg deretter OK.
    3. Finn Xbox 360-enheten i Delingsinnstillinger.
    4. Velg Xbox 360, Tillat og deretter OK.
    5. Hvis du vil bruke flere alternativer, velger du Innstillinger.
    6. Når du er ferdig, velger du OK.

Trinn 3: Spill av eller vis musikk eller videoer.

Spille av musikk

1. Gå til music fra startsiden for Xbox, og velg deretter Groove Music.
Groove Music-flisen er fremhevet på Xbox 360-dashbordet
  1. Velg spillelisten med sanger du vil spille av.

Spille av videoer

1. Gå til movies & tv fra startsiden for Xbox, og velg deretter Microsoft Movies &TV.
Flisen Microsoft Movies & TV på Xbox 360-dashbordet
  1. Velg videoen du vil spille av.

Bruke Groove-appen og Film og TV-appen

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du bruker Groove-appen, kan du se Groove-appen på Xbox 360. Hvis du vil vite mer om Movies & TV-appen, kan du se Movies & TV.