Feilsøke DVDer og filmer på Xbox 360-konsollen

Obs!

Can’t play DVD: Family settings restrict playback of this DVD

Kontroller foreldrekontrollene på Xbox 360-konsollen. Med disse innstillingene kan du kontrollere hvilke filmer og TV-programmer du kan se på konsollen.

Can’t play DVD: wrong region code

Kontroller DVD-sonen og formatet: Kontroller at DVD-sonen samsvarer med sonen på Xbox 360-konsollen. Se etter regionskoden på platen eller DVD-emballasjen. Hvis du for eksempel kjøpte Xbox 360-konsollen i USA, Canada eller et amerikansk territorium, spiller konsollen av DVD-plater med sone 1 eller plater kodet for alle soner.

Hvis du vil ha informasjon om plateformater og soner, kan du se Soner, formater og plater som støttes.

During DVD playback, a wireless microphone is disabled

Det kan hende at du ikke kan snakke i et Xbox Live Party ved å bruke en trådløs mikrofon mens en DVD spilles av. Hvis du vil fortsette å snakke med partyet, avslutter du DVD-avspillingen og går tilbake til dashbordet.

Statuskodefeil

Hvis du ser en statuskode (for eksempel 69-C00D36C4 eller 80-C00DF242) når du prøver å spille av en video, kan du se Løse videoproblemer på Xbox 360.