PlayTo-oversikt for Xbox 360

Med PlayTo-funksjonen kan du bruke Xbox 360-konsollen til å strømme innhold fra andre enheter, for eksempel Windows-baserte datamaskiner eller nettbrett.

På denne siden

Krav

Du må ha følgende for å kunne bruke PlayTo-funksjonen:

• Den nyeste programvareoppdateringen for Xbox 360
  • En enhet som er DLNA-kompatibel (Digital Living Network Alliance), for eksempel en PC som kjører Windows
  • En lokal nettverkstilkobling mellom Xbox 360 og den DLNA-kompatible enheten

Obs!  Enkelte mobile enheter, for eksempel nettbrett og telefoner, støtter DLNA, men kan ikke dele medier med en Xbox 360-konsoll.

Videofilstørrelser som støttes

Xbox 360 støtter følgende videofilformater:

• Windows Media Video (WMV) 7, WMV 8 og WMV 9:
    • Maksimal oppløsning på 1920x1080 (1080p)
    • Windows Media Audio Standard- eller Windows Media Audio Pro-lyd
    • Obs!  WMV-innhold kan være Windows Media DRM-beskyttet (Digital Rights Management).

• VC-1:
    • Maksimal oppløsning på 1920x1080 (1080p)
    • Windows Media Audio Standard- eller Windows Media Audio Pro-lyd
    • Obs!  VC-1-innhold kan være Windows Media DRM-beskyttet.

• MPEG-1 med MPEG-1-lag I- eller II-lyd
  • MPEG-2:
    • Maksimal oppløsning på 1920x1080 (1080i)
    • AC-3 eller MPEG-1-lag I- eller II-lyd
  • WMV Image 1 (Photo Story 1 og 2) og WMV Image 2 (Photo Story 3)
  • H.264/MPEG-4

Lydfiltyper som støttes

Følgende lydformater støttes:

• Windows Media Audio (WMA) 7, WMA 8 og WMA 9
  • Obs!  WMA Standard-innhold kan være Windows Media DRM-beskyttet.

• WMA Professional
  • Obs!  WMA Professional-innhold kan være Windows Media DRM-beskyttet.

• WMA Lossless
  • Obs!  WMA Lossless-innhold kan være Windows Media DRM-beskyttet.

• MP3

Aktivere PlayTo på Xbox 360

Kontroller at PlayTo er aktivert på konsollen. Slik aktiverer du den:

1. Velg Settings på startsiden for Xbox, og velg deretter System Settings.
  2. Velg Console Settings.
  3. Velg Connected Devices.
  4. Angi On for PlayTo.

Gi konsollen et navn

Når du gir Xbox 360-konsollen et navn, blir det enklere å finne konsollen på nettverket. Dette er særlig nyttig hvis du har flere Xbox-konsoller i nettverket og må finne den du vil koble enheten din til. Slik gir du konsollen et navn:

1. Gå til Settings, og velg System Settings.
  2. Velg Console Settings.
  3. Velg Console Name.
  4. Velg et navn fra listen. Hvis du vil lage et egendefinert navn, velger du Custom.
  5. Angi et navn for konsollen, og velg Done.

Spille av medier på Xbox 360

Når du har konfigurert PlayTo, kan du velge den for å spille av fra kompatible apper og enheter. Detaljene varierer mellom apper og enheter. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du kontakte leverandøren av enheten eller appen.

Se Bruke PlayTo-funksjonen (Spill av på) til å strømme innhold fra Groove og Film og TV til konsollen for å finne ut hvordan du bruker PlayTo.